Tehnosexuali si nu numai, pregatiti-va sa achizitionati cele mai funky gadget-uri! Iata lista de cumparaturi:

1. Apple iPhone, desi controversat, ramane numarul unu datorita design-ului mai mult decat elegant, combinat cu functii de comunicatii si multimedia de varf. Display-ul multi touchscreen, accesul la WWW via Wi-Fi, hard drive-ul de 8GB, camera de 2 Mpx si recenta reducere de 200 $ anuntata de Steve Jobs, fac din acest smartphone cel mai dorit gadget din ultimul timp.

2. Noile playere iPod se bucura de un real succes. Nano este acum dotat cu un display de 2 inch cu rezolutie QVGA care reda filmele foarte bine, rotita scroll-wheel este ceva mai mica, dar la fel de usor de utilizat, iar preturile variaza intre 200 $ pentru modelul de 8GB si 150 $ pentru Nano de 4GB. Sunt cateva din motivele pentru care noul mezin al clasei iPod merita achizitionat.

3. Compania Netflix s-a gandit la ceva neexploatat pana acum, si anume inchirierea de filme direct de pe internet. Asa s-a nascut Vudu, o unitate care se conecteaza la site-uri care ofera posibilitatea vizionarii filmelor la preturi intre 1 si 4 dolari bucata, sau chiar cumpararea acestora in schimbul a 5, pana la 20 de $. Viitorul suna si se vede bine!

4. Poate ca nu este dedicata gamerilor hard-core dornici de performante vizuale extraordinare, insa consola Nintendo Wii si-a castigat o multime de fani in toata lumea. Jocurile simpatice si amuzante si controlul folosind accelerometrul si senzorul de miscare, au contribuit decisiv la succesul celei mai indragite console.

5. Daca e alb, atunci e Apple! Ce se intampla atunci cand e negru? Acelasi stil elegant, configuratie de top cu procesoare Intel Core 2 Duo, posibilitatea de a alege intre Mac OS X si Microsoft Windows XP, preturi intre 1100 si 1500 $. E notebook-ul Apple MacBook.

6. Sling Media Slingbox A/V este un tv-tunner wireless compatibil cu laptopuri si dispozitive handheld. De ce avem nevoie? Simplu. Un notebook cu Windows Xp sau PDA cu Windows Mobile, un hot-spot wireless si una bucata Slingbox, pentru materiale video de cea mai buna calitate, la un pret de 180 $.

7. Sony nu mai are nevoie de nicio prezentare. Japonezii ne incanta mereu, iar succesul consolei portabile PSP este uimitor. De curand a fost lansata o varianta slim, care cantareste cu 19% mai putin, si prezinta in plus conector TV-out, timpi de incarcare mai mici si un raspuns mai bun in control. Aparatul de gaming si multimedia este neaparat “one to get”.

8. Sud-coreenii de la Samsung se intrec pe ei insisi cand vine vorba de plasme si televizoare LCD. Noul Samsung LN-T4665F este un LCD de 46 de inch, perfect compatibil cu standardul HDTV 1080p. Design-ul elegant si calitatea impecabila a imaginii recomanda acest produs, chiar daca display-ul in sine este putin stralucitor si reflexiv.

9. Stiu ce ai facut asta-vara! Nu este vorba de filmul cu acelasi nume, cu toate ca tot cam pe acolo ne situam. Sony HDR CX 7 este o camera video de noua generatie, dotata cu un senzor CCD performant, capabil sa inregistreze materiale video high-definition. Stocarea pozelor se face pe carduri Memory Stick Duo, iar filmele isi pot gasi loc in numar mare pe hard drive-ul incapator. Pretul? In jur de 1000 $.

10. Si ultimul gadget must-have, insa nu si cel din urma, este reprezentat de Shure SE110 Sound Isolating Earphones. Daca se doreste inlocuirea castilor standard ale unui player mp3, Shure ofera un sunet clar si puternic, eliminand zgomotul de fundal, pentru o auditie desavarsita. Pretul acestor casti este de 100 $, insa calitatea sunetului si design-ul elegant ne fac sa afirmam ca merita!

Autor: Iancu Radulescu
Sursa: plugin.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.