3 de-ale tale, 3 de-ale ei.

Femeile si barbatii sunt dispusi uneori sa mearga pana in panzele albe pentru a-si convinge partenerul de anumite lucruri. Chiar daca asta inseamna sa amplifice cu mult ceea ce gandesc de fapt...

Ce 'minciuni frumoase' ii spui partenerei tale?

1. Arati superb indiferent de hainele pe care le porti.

Ea are acest obicei: te intreaba mereu cum ii vin hainele pe care si le cumpara. Ce poti sa-i spui? Ca ii ies 'aripioarele' de sub bluza sau ca pantalonii mai au putin si crapa pe ea? In incercarea de a fi diplomat, ii faci repede un compliment si iti vezi de treaba sau, dimpotriva, o ajuti cu sfaturi. In fond, bunul gust exista sau nu exista. Cu toate acestea, daca stii ca ea o da in bara rareori in privinta vestimentatiei, ii poti face complimentul 'pe bune'. In caz contrar, gaseste alte modalitati de a-i spune ca nu conteaza cum arata, atat timp cat o iubesti si nu incerca sa o duci cu vorba, pentru ca ti-ar reprosa asta mult mai mult decat daca nu i-ai spune nimic.

2. Am intarziat pentru ca m-a tinut 'X' de vorba.

Cand intarzii la intalnire, te alegi cu un mare minus din partea celuilalt, mai ales in prima faza a relatiei. In niciun caz nu incerca sa arunci vina asupra unei terte persoane, ci vino cu argumente credibile. Sunt situatii in care chiar se intampla ca traseul tau sa fie influentat de diversi factori. Chiar daca la tine nu e cazul si doar ai pierdut notiunea timpului, fii diplomat si 'scoate-te' frumos, iar altadata anunt-o ca intarzii.

3. Raman peste program / Am ceva de rezolvat.

Daca nu ai chef sa te intalnesti cu ea, nu ii poti spune asta fara sa te alegi cu 100 de intrebari despre motivul pentru care nu ai chef. Asa ca ai tendinta sa-i servesti cateva scuze 'nevinovate' si sa promiti ca data viitoare te vei revansa. Daca nu intreci limita cu minciunile de acest gen, ele pot fi utile... Doar sa te asiguri ca ea nu are cum sa verifice unele aspecte si... nu te da de gol!

Ce 'minciuni frumoase' inventeaza ea?

1. Nu ma simt bine, am migrene.

Replica e clasica, deci se practica des, poate chiar si in cazul tau. Daca ea nu vrea sa faca sex, fii sigur ca nu va face, indiferent de ce vrei tu. Sarmul ei irezistibil ii apartine si pentru a o ajuta sa iasa invingatoare din astfel de provocari... Nu incerca sa o presezi, dar discuta mai mult cu ea, daca refuzurile bazate pe astfel de replici devin un obicei.

2. (Despre o femeie pe care pari sa o admiri) Ii observam tinuta vulgara...

O femeie are 2 motive cand face remarci la adresa altei femei: fie observa aspecte intr-adevar inacceptabile in conduita ei si le 'taxeaza' in mod obiectiv, fie simte ca cea pe care o critica ar putea eclipsa-o. Oricum ar fi, barbatii nu apreciaza neaparat acest gen de atitudine. In cazuri extreme, efectele ar putea fi opuse: femeia pe care o critica partenera ta, ar putea deveni interesanta pentru tine.

3. Nu am nevoie de Valentine's Day pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine.

Striga sus si tare ca nu crede in Valentine's Day, Iepurasul de Paste sau Mos Craciun si considera ca drege faptul ca nu iti face cadouri in preajma sarbatorilor. Este in schimb cea mai fericita cand primeste mici 'atentii' din partea ta. Pana la urma e vorba de caracterul fiecaruia: cadourile se fac in primul rand cu placere si apoi din alte considerente.

Articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.