Cat de bine cunosti corpul partenerei tale si reactiile lui la atingeri?

Satisfactia sexuala nu se reduce la stimularea organelor genitale si a sanilor unei femei. Sunt o multime de “zone periculoase” pe corpul partenerei tale, pe care, daca le explorezi cum trebuie, vei avea parte de sex excelent cu ea.

1. Buze

Una dintre greselile pe care le fac barbatii, mai ales cei implicati in relatii stabile: nu isi saruta suficient de des partenera de cuplu sau tind sa faca asta pe fuga. Cert e ca femeile adora sa fie sarutate... mult si bine. Cu putina rabdare, ai putea incerca o multime de metode: mai intens, mai rapid, mai usor... Joaca-te cu buzele ei si foloseste-ti limba, variind miscarile continuu. Mergi pe ideea jocului de teasing, musca-i usor buza inferioara si fii receptiv la tentativele ei de a te saruta.

2. Gat

Este una dintre cele mai sensibile zone ale corpului ei, asa incat poti cobori spre gat imediat ce incetezi cu sarutatul buzelor. Se poate ca aceasta sa fie cea mai buna metoda de a transforma un simplu sarut de noapte buna intr-o invitatie la mai mult. Desi “vanataile iubirii” (hickies) nu au un aspect placut, femeilor nu le displace in totalitate ideea de a le avea. Sunt insa femei care le urasc, asa ca nu exagera. In timp ce “lucrezi” in zona gatului, plimba-ti mainile si spre alte zone concomitent.

3. Urechi si scalp

In timp ce o saruti trece-ti usor mainile prin parul ei si maseaza-i scalpul. Multe femei au oricum ticuri legate de par: isi rasucesc suvitele, isi trec degetele prin par din 5 in 5 minute, isi descopera fruntea, isi muta coama de pe un umar pe altul etc., asa ca nu gresesti cu nimic daca o ajuti putin.

In zona urechilor exista multe terminatii nervoase care le fac sensibile la atingere. De aceea trebuie sa nu exagerezi cu afectiunea: nu iti indesa limba in urechea ei! Sunt o groaza de femei carora le piere cheful dupa un astfel de gest masculin.

4. Spate

Daca iti plimbi usor degetele de jos in sus de-a lungul spatelui ei, va simti in tot corpul fiecare miscare. Nu face greseala sa consideri ca numai sanii sunt puncte importante ale placerii. Surpinde-o cerandu-i sa se aseze cu fata in jos si incepi sa ii masezi partea inferioara a spatelui, spre fese. In aceasta zona se acumuleaza tensiune mai mult decat in alte regiuni, asa ca metoda este excelenta pentru eliberarea stresului. Alterneaza masajul cu saruturi si mangaieri.

5. Fese

Femeilor le place ca fesele sa le fie “alintate” in diverse feluri si este cu atat mai bine cu cat aceasta zona permite mai multa presiune decat altele mai sensibile. Daca nu striga direct "Spank me!", poti incepe cu saruturi sau mangaieri si poti continua cu ciupituri usoare, muscaturi inofensive sau masaje. Intre timp, coboara spre zona organelor genitale.

6. Sani

Ocupa fara indoiala locul al doilea ca punct de interes sexual. Stimularea sanilor trebuie sa fie usoara, iar miscarile alternate. Sfarcurile sunt extrem de sensibile si pot deveni usor iritabile, daca repeti miscarile prea mult. Intregul san este practic plin de terminatii nervoase, aceleasi la numar, indiferent de generozitatea pieptului. Astfel, femeile cu sanii mai mici pot percepe mai intens unele atingeri.

Trucuri:

- Umezeste-ti un deget si aplica miscari circulare foarte usoare la nivelul sfarcurilor;

- Apropie-ti gura de ele si sufla ca si cum ai incerca sa aburesti suprafata unui geam, apoi departeaza-te putin si sufla din nou: alternanta cald - rece va oferi senzatii placute;

- Foloseste-ti limba cu miscari circulare si profita de capacitatea de suctiune a gurii, dar nu exagera.

7. Perineum

Este zona dintre vagin si anus, foarte sensibila si, culmea, insuficient explorata. Este formata din tesut asemanator celui al labiilor si are un grad de intimitate ridicat. Atentie insa la stimularea anala, pe care unele femei nu o accepta cu usurinta. Foloseste-ti degetele, pentru a crea senzatii usoare de frictiune, in timp ce ii stimulezi clitorisul cu limba.

8. Clitoris

Punctul suprem al placerii. In privinta stimularii clitoridiene, femeile au diverse preferinte: unele vor adora capacitatea de suctiune a gurii tale, altele vor geme de durere. Unele isi doresc stimulare directa, eventual cu ajutorul unor obiecte, altele prefera atingerile subtile. Inainte de a te concentra asupra acestei zone, trebuie sa aplici alte metode de stimulare in prealabil. Dar, odata ce partenera ta ajunge intr-un punct ridicat de excitatie, cu siguranta va vrea sa iti concentrezi atentia asupra clitorisului ei. Cunnilingus-ul ramane cea mai placuta metoda, preferabila inaintea penetrarii.

9. Alte zone erogene

Degetele de la maini si picioare, bratele si pulpele, zona din spatele genunchiului, sunt si ele sensibile la atingeri senzuale. Nu le neglija in timp ce stimulezi punctele cheie. In momentul preludiului, de pilda, aceste regiuni “auxiliare” ar trebui sa fie primele alese, pentru ca treptat sa ajungeti acolo unde va doriti amandoi.

Foto: skins.be

Un articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.