Filmele ne mint. Dar stim asta deja. Numai ca uneori o fac atat de bine si de des incat ajungem sa credem ca nascocirile hollywoodiene se aplica si in viata reala. Asa ajungem sa credem ca toate masinile explodeaza atunci cand se ciocnesc sau ca dragostea la prima vedere este o chestie reala.

Nu vrem sa fim prea duri cu Hollywood; sunt cateva lectii importante pe care le-am invatat uitandu-ne la filme, cum ar fi: crimele sunt scuzabile atunci cand tintele sunt oameni rai, iar dragostea este mai importanta decat alte lucruri.

OK, exageram un pic, dar trebuie sa recunoasteti ca sunt anumite minciuni pe care filmele ni le-au spus atat de des incat am ajuns sa le credem adevarate.

10 minciuni pe care filmele ni le spun cu nerusinare

1. Dragostea la prima vedere este reala

Te-a vazut, l-ai vazut si un milion de fluturi au erupt in stomacurile voastre. Ati stiut acolo si atunci ca sunteti facuti unul pentru celalalt, ca nimic nu va sta in calea dragostei voastre. “Prostii!” veti spune voi, “Vandut!” va spune Hollywood care va turna o trilogie despre doi tineri care s-au iubit de cum s-au vazut, dar nu au putut fi impreuna pentru ca...obstacole.

Dragoste la prima vedere nu exista. Exista atractie, exista dorinta, exista interes, dar nu dragoste. Iubirea este un sentiment prea complex pentru a putea erupe subit, ca un herpes.

2. Toate bombele au cronometru digital

Foto: batmanwikisource.com

Scenariu: o organizatie terorista este pe cale sa arunce o cladire sau un intreg oras in aer, dar are suficient bun simt incat sa integreze un ceas digital pe bomba astfel incat pirotehnistii sa stie cat timp au la dispozitie pana cand totul va face boom.

Stiti ce cred eu ca ar fi mai interesant si mai veridic? O bomba fara ceas care ar putea exploda in orice moment. Sa vezi atunci tensiune!

3. Este in regula sa strici nunta cuiva pentru a-ti declara iubirea

Foto: Tumblr.com

Hollywood da nastere unor false asteptari. Ne face sa credem ca o zi petrecuta citind in iarba verde este o modalitatea de a te relaxa. In realitate, vei petrece cea mai inconfortabila ora din viata, cu soarele batandu-ti direct in cap si cu furnici urcandu-ti-se pe picioare. Te va face sa crezi ca sexul in dus este extrem de sexy cand, de fapt, este doar extrem de inconfortabil. Si te va face sa crezi ca a intrerupe nunta cuiva pentru a-ti declara iubirea este un gest romantic cand, de fapt, este o prostie sinistra.

Citeste si:
Cele mai așteptate filme ale anului 2023
Cele mai așteptate filme ale...

In primul rand, ai avut la dispozitie luni bune, poate ani din clipa in care ai aflat ca iubirea vietii tale va lua pe altcineva de sot/soata, pentru a face asta. In al doilea rand, nu, nu este un gest romantic, ci unul destul de traumatizant pentru mire/mireasa, cat si pentru restul lumii.

4. Cu cat te lasi mai greu de sedus, cu atat esti mai interesant/a

Foto: gif.1000notes.com

Hei, girl! Iti place de baiatul de la cursul de dans sau de tipul de la IT? Stii ce ar trebui sa faci pentru a-l seduce? Sa il ignori vreo trei luni de zile si sa il faci sa creada ca nu esti deloc interesata. Asta sigur il va da pe spate!

5. Femeile pot face orice pe tocuri

Foto: community.comicbookresources.com

In filme, nimic nu poate sta in calea unei femei pe tocuri. Poate alerga, se poate lupta, poate evada, poate sari peste garduri fara sa isi piarda nicio secunda echilibrul. Cu exceptia filmelor de groaza, desigur, cand femeile nu pot alerga nici macar in linie dreapta fara sa se impiedice si fara sa isi luxeze glezna.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

6. Putin machiaj va transforma orice tocilara intr-o Miss

Foto: jodywalker.tumblr.com

Filmele aproape ca ne-au convins ca este suficient sa ne dam ochelarii jos de pe nas pentru a ne transforma in niste dive sexy.

Orice tocilara ametita, cu parul neingrijit si cu tenul unui adolescent prepuber se va transforma, cu putin machiaj, intr-o veritabila Miss.

Bineinteles ca sub aspectul neingrijit se ascunde o frumusete naturala, iar sub hainele lalai un trup de zeita.

7. Iti poti cumpara pantofi de mii de dolari daca scrii o rubrica intr-o revista

Foto: thefrisky.com

Potrivit filmelor si serialelor, iti poti permite sa locuiesti in Manhattan, sa mananci la restaurant aproape in fiecare zi si sa iti cumperi haine scumpe daca scrii o amarata de rubrica saptamanala intr-un ziar. *aheam Carrie Bradshaw aheam Hannah Horvath!*

8. Femeile care te detesta, vor ajunge sa se indragosteasca de tine

Citeste si:
Amber Heard, noi acuzații în procesul momentului de la Hollywood:...
Amber Heard, noi acuzații în...

Foto: reactiongifs.com

O minciuna spusa des barbatilor de catre Hollywood este ca daca o femeie pare sa te deteste, in realitate nutreste o pasiune nemarturisita pentru tine.

Ce au inteles barbatii de aici? Ca e ok sa isi piarda timpul agasand femei care nu ii tolereaza pentru ca, in cele din urma, acestea se vor indragosti de ei.

9. Un fleac, m-au ciuruit!

Foto: bored.com

Ai fost impuscat in cap sau in picior? Ridica-te, scutura-te, bea un shot de tarie si fugi mai departe. Stiti doar ca doar ranile la cap sunt fatale si ca in filme nimeni nu pierde sange.

10. Femeile nu isi dau niciodata sutienul jos atunci cand fac sex

Foto: socialitelife.tumblr.com

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu una abia astept sa ajung seara acasa si sa-mi dau sutientul jos. In filmele, femeiler sunt foarte atasate de sutinetul lor: dorm cu el, fac sex cu el… Atunci cand se intampla totusi minunea sa il dea jos, au grija sa se inveleasca cu cearceaful in jurul pieptului.

Citeste si:
Oana Roman s-a săturat de minciuni. Ce a declarat despre Marius...
Oana Roman s-a săturat de...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.