Tragem putin cu ochiul la ce s-a intamplat la spectacolul Victoria's Secret de anul acesta.

Se intampla din cand in cand, cam odata pe an, ca ingerii sa coboare pe pamant si sa defileze pe cat-walk-ul Victoria’s Secret. Miercuri seara, intr-un decor grandios supermodelele Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima si Candice Swanepoel au incantat privirile celor prezenti cu siluetele lor perfecte si costumatiile sexy.

Chiar daca, in mod oficial, prezentarea va fi difuzata de postul de televiziune american CBS abia pe 4 decembrie, clipurile si fotografiile de la filmarile care au avut loc pe 7 noiembrie nu au intarziat sa apara . Nu a contat nici faptul ca New York-ul primise de curand o vizita devastatoare din partea uraganului Sandy. Nimic nu a stat in calea fastuasei prezentari de moda. Totusi, brandul nu a ramas indiferent donand un milion de dolari victimelor uraganului.

Show-ul Victoria’s Secret a fost impartit in patru scene: „Circus”, Dangerous Liaisons”, „Pink is Me” si „Calendar Girl”, pentru ca la final, Alessandra Ambrosio sa paseasca in toata splendoarea ei purtand sutienul „Fantasy” în valoare de 2.5 milioane de dolari.

Pe langa supermodele, costumatii sexy, un specatcol elaborat si bine, foarte bine pus la punct, un alt aspect care a atras atentia a fost aparitia Adrianei Lima intr-o forma impecabila. Aceasta a fost prima aparitie publica a supermodelului de la nasterea celui de-al doilea copil.

Nu stim voi, dar noi abia asteptam sa vedem show-ul integral. Pana atunci, va lasam sa va delectati cu aceste secvente surprinse in timpul filmarilor si cu cateva fotografii din spatele scenei.

Sursa foto: Facebook Victoria's Secret

Sursa foto main: Shutterstock


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.