Daca in urma cu ceva timp v-am prezentat niste blondine dintre care mai mai ca nu te puteai hotari pe care o indragesti cel mai mult, iata ca a venit vremea sa va punem in fata ochilor si cinci brunete excelent dotate la toate capitolele.

5 brunete full option..

In general, fetele sunt precum masinile: daca sunt full option, cu atat mai bine! Daca in urma cu ceva timp v-am prezentat niste blondine dintre care mai mai ca nu te puteai hotari pe care o indragesti cel mai mult, iata ca a venit vremea sa va punem in fata ochilor si cinci brunete excelent dotate la toate capitolele.

In ordinea aparitiei lor, acestea sunt: Ardis Vanfossan, Tracy Nova, Channa Champagne, Fernanda Ferrari si Jesse Preston. Tracy are niste ochi albastri superbi si un fund care descrie o curba stransa si periculoasa, Ardis are sani fermi care dau bine sub un tricou alb ud, Channa este dulce precum sampania, Fernanda este voluptoasa si simpatica, iar Jesse are forme perfecte. Daca va intereseaza si interviuri cu fiecare fata in parte, le puteti citi aici 1, 2, 3, 4, 5.

Care este preferata ta?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.