Tianna Ta este un model de origine vietnameza..Hmmm, inca o asiatica voluptoasa dupa care intorc privirile toti barbatii..Ce poate fi mai frumos?

Tianna Ta este un model de origine vietnameza..Hmmm, inca o asiatica voluptoasa dupa care intorc privirile toti barbatii..Ce poate fi mai frumos?

Tianna Ta s-a nascut pe 11 mai 1981, in Vietnam. Parintii ei au plecat in America si s-au stabilit in Worcester (Massachusetts) pe cand ea avea numai doi ani. Pana prin octombrie 2006, Tianna a colaborat cu multe reviste sau televiziuni, facand drumuri frecvente in New York sau alte mari orase. Din 2006 insa, este model cu acte in regula..

Modelul indrageste calatoriile pentru ca descopera locuri noi si oameni noi. Mai mult, cand lumea ii spune ca o adora, are cel mai placut sentiment..Indrageste persoanele care zambesc, care au simtul umorului si o personalitate grozava. Ii place ce a spus Marilyn Monroe, si anume ca “Daca poti face o fata sa rada, o poti face sa faca orice.”

Tianna nu indrageste barbatii plini de ei si, in general, lumea egoista. Se simte atrasa de un mascul puternic, care o cuprinde cu bratele lui si o face sa se simta in siguranta. Cand ia contact cu muschii unui barbat, she’s really on..Gasiti interviul intreg (in limba engleza) realizat de Pixacom, aici.

Nu ratati pozele cu Tianna Ta, din galeria foto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.