Va invitam sa vizualizati cateva poze cu sexoasa soferita. Da, puteti vedea si o masina in poze. Cu greu..

Ai incercat vreodata in viata ta sa vinzi un lucru? Iti trebuie maiestrie, psihologie, filozofie, oratorie si multe alte calitati sau cunostinte. Cumparatorul aproape hipnotizat nici nu-si va da seama cat de usor a achizitionat un obiect pe care probabil nici nu-l dorea. Dar a fost convins si intr-o clipita a cedat.

Pe langa oamenii care se pricep realmente in domeniul comertului, mai exista si o categorie speciala, care recurge la tot felul de artificii pentru a-si vinde marfa. Pliandu-se pe vorba necontestata de nimeni, cum ca sexul vinde, unii asociaza fete in forma maxima sau, mai bine zis, cu forme maxime, langa masini, case, iahturi, gadget-uri sau alte minuni, numai pentru a le gasi mai repede un cumparator. Intamplarea face ca un utilizator al serviciului eBay, a recurs la un siretlic destul de grosolan, postand un anunt pentru o masina Lincoln 1990 Town Car. In acel anunt aparea o soferita din cale-afara de atragatoare, care prezenta masina intr-o maniera sexy, pretinzand ca ii apartine si taticul i-a dat chiar voie sa o vanda online. Da, taticul, pentru ca suna mai nevinovat si chiar un pic pervers. In spatele camerei statea un barbos aparent neimplicat, insa in realitate era vorba chiar de catre vanzatorul propriu-zis. Povestea poate fi usor ignorata din moment ce astfel de scenarii false se gasesc pretutindeni in lume, insa de aici ramanem cu o chestie care ne cam pune pe ganduri. Sa presupunem ca ai in fata doua anunturi: cel prezent aici cu ispita in toate pozitiile (sa zicem ca exact ea ar vinde autoturismul) si cu o masina nu foarte buna, si un anunt cu un tip chelios care vinde la acelasi pret, o masina mult mai buna. Pe care o alegi?

Va invitam sa vizualizati si cateva poze cu sexoasa soferita. Da, puteti vedea si o masina in poze. Cu greu..


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.