Cele mai cunoscute femeie de moravuri usoare.

Prostitutia este numita cea ai veche meserie din lume si exista dovezi arheologice care sa ateste acest lucru. In anumite culturi, aceasta avea un caracter sacru in timp ce altele a fost privita asa cum este privita si astazi.

In istorie au ramas cateva femei celebre care, la un moment dat, dintr-o cauza sau alta, s-au intretinut din oferirea serviciilor sexuale. marie duplessis

1. Marie Duplessis

Frantuzoaica s-a nasuvt in 1824 si s-a stins din viata la 23 de ani din cauza unei tuberculoze pe care a capatat-o din adolescenta.

Ea este cunoscuta nu neaparat pentru aventurile ei amoroase cu barbati instariti cat pentru faptul ca a fost muza lui Alexandre Dumas, fiul. Marie Duplessis a fost imortalizata in literatura sub numele Marguerite Gautier in Dama cu camelii.

Autorul nu a fost singurul nume celebru care a iubit-o pe Marie. Dupa ce legatura ei cu Dumas, fiul s-a incheiat, prostituata ar fi ajuns iubita lui Franz Liszt.

2. Sada Abe

Japoneza s-a nascut intr-o familie instrarita in 1905. Cand a implinit 15 ani, a fost Tatal ei a trimis-o la o scoala de gheise insa ea a preferat sa isi foloseasca atuurile fizice in loc sa studieze arta antica. sada abe

Dupa cateva scandaluri sexuale cu barbati insurati, ea a decis definitv sa renunte la viata de gheisa si a devenit prostituata cu acte in regula. In aceasta perioada, ea l-a cunoscut pe Kichizo Ishida, singurul barbat pe care l-a iubit, in ciuda faptului ca era insurat.

In toiul unei partide pasionale de sex, Sada Abe si-a strangulat iubitul apoi si-a crestat numele in bratul lui. I-a taiat acestuia organele sexuale pe care le-a pus in geanta si a fugit.

Ea a reusit sa stea ascunsa de autoritati pret de 3 zile, timp in care s-a masturbat cu penisul lui Ishida.

3. Laura Bell

Frumoasa irlandeza s-a nascut in Dublin. Desi era inzestrata nu doar cu o infatisare placuta ci si cu mult farmec si inteligenta, Laura a ales calea prostitutie.

Citeste si:
Wow! 100 de ani de frumusete feminina in Japonia
VIDEO  Wow! 100 de ani de...

Dupa ce s-a mutat in Londra, ea l-a cucerit pe printul nepalez Jung Bahadur Rana care a coplesit-o cu daruri spectaculoase.

In 1853, Bell s-a casatorit cu August Frederik Thistlethwayte si si-a descoperit vocatia religioasa si a inceput sa predice credinta evanghelista.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: frumusete retro sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.