Uitati de ciocolata, scoice si alte afrodisiace. Uite cum iti poate imbunatati stiinta viata sexuala.

Uneori, din cauza muncii si a programului aglomerat, poate deveni destul de greu sa gasesti timpul si energia pentru sex. Din fericire, stiinta te-ar putea ajuta sa iti cresti libidoul.

Dorintele sexuale, atat la barbati cat si la femei, sunt declansate de hormoni. Atunci cand esti stimulat, creierul si sistemul nervos trimite semnale pelvisului, facand vasele de sange sa se dilate. Bataile inimii cresc, iar creierul emite hormoni ai fericirii, precum dopamina.

De-a lungul timpului, oamenii au incercat diferite metoda pentru a prelungi aceasta stare, cautand raspunsul in natura. Deocamdata, nu exista nicio dovada stiintifica potrivit careia ciocolata, scoicile sau alte afrodisiace ar creste libidoul. Vestea buna este ca oamenii de stiinta au descoperit o anumita proteina in creier care poate mari libidoul atat la femei cat si la barbati.

Aflati mai multe despre descoperire, urmarind clipul de mai sus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.