Adrian Haiduc , cel mai excentric designer roman de bijuterii, revine dupa succesul colectiei BCarnal cu o noua colectie semnata BMentalB.

Foto: bucatarescu.ro

Dupa cum era de asteptat, designerul a colaborat si pentru acest pictorial cu fotomodelul Andreea Lutz, care se pare ca si-a mai facut un nou tatuaj (ajungand la un total de 20!). Cei doi colaboreaza perfect , avand ca sursa de inspiratie estetica uratului. Conceptul propus de Haiduc este din nou dedicat femeii moderne si emanciparii acesteia. Se doreste a fi transmisa idea scaparii femeii de sub dominatia psihica a barbatului, eliberarea si purificarea mintii de toate fantasmele si frustrarile induse de masculul dominant.

Foto: Mihai Toth. In aceste imagini, apar, pe langa deja consacrata Andreea Lutz, si alte trei modele : Cristiana Dima, Andrei si boxerul Darco. Antonia Sandru, care este consilierul de imagine al lui Haiduc, a realizat designul interior al camerei de spital si ideea pictorialului in sine. Adrian Farcut a ajutat intreaga echipa cu locatia.

Adrian Haiduc ne-a marturisit ca, la showul de lansare, care va avea loc vineri in Club Princess din Bucuresti, ne asteapta cateva surprize “colorate” si ca va colabora si pe viitor cu modelul Andreea Lutz.
La 30 ani, designerul de bijuterii Adrian Haiduc este unul dintre cei mai extravaganti creatori romani.

Recent, in clubul bucurestean Princess, el a lansat linia de bijuterii din carne – colectia BCarnal, a carei imagine este modelul timisorean Andreea Lutz. Banateanul s-a specializat in Hawaii on designul colierelor, dar fiecare lansare a sa a fost un eveniment neobisnuit. Mai mult, el detine si doua recorduri mondiale omologate de World Records Academy.

Pe 20 februarie 2010, pe aerodromul Ghimbav din Brasov, el a inregistrat recordul …de aruncare in aer a unei colectii de bijuterii! Colectia sa de bijuterii din perle si corali de Hawaii a fost atarnata la gatul a trei membri ai lotului national de parasutism si a opt instructori profesionisti de parasutism, care au sarit cu parasuta de la bordul unui avion Antonov AN-2, de la o altitudine de 1.300 metri.

Citeste si:
Ce laptop alegi ca designer? Un Mac sau unul cu Windows?
Ce laptop alegi ca designer?...

Dupa un an, i-a mai fost omologat un record mondial: cel mai lung martisor din lume, de 584,6 metri, alcatuit din sidef, perle, coral rosu, agat, jad, cristale, perle de sticla, asociate cu pene de strut si paun, toate cusute pe dantela. Cu aceasta ocazie, designerul a folosit peste 10 kg de pietre semipretioase! De amintit si ca, in 2010, Adrian Haiduc a lansat primul calendar nud din Romania avand ca protagonisti personaje masculine…

Pictorialul complet se poate vedea aici ( www.bucatarescu.ro )

(c) Adrian Haiduc Concept & Bucatarescu 2011


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.