Lima nu mai este capitala statului Peru. Este un model superb care de curand a prezentat ultima creatie Victoria’s Secret: sutienul de 5 milioane de $!

Lima nu mai este capitala statului Peru. Este un model superb care de curand a prezentat ultima creatie Victoria’s Secret: sutienul de 5 milioane de $!

Pentru ca un asemenea sutien realizat din sute de diamante sa fie pus cat mai bine in valoare, trebuia sa existe o brazilianca focoasa, pe numele ei intreg Adriana Francesca Lima. Victoria’s Secret a stiut dintotdeauna sa tina aproape modelele bine dotate, cu sani voluptuosi si cu un posterior suficient de bombat cat sa-ti atraga privirea de la o suta de metri distanta. Pe scurt, fetele trebuie sa fie excelent proportionate. Nu anorexice precum cele care umplu pana la refuz catwalk-ul marilor case de moda, ci asa, exact cum este Adriana Lima, intr-un anume fel.

A ajuns sa fie una dintre cel mai bine platite cinci fete din industria modelingului, numai un singur contract cu operatorul italian de telefonie TIM, aducandu-i 6 milioane de dolari. Bruneta ai carei ochi sunt o mixtura de verde, albastru si gri, s-a nascut pe 12 iunie 1981, intr-un orasel din Brazilia, denumit Salvador. Nici prin gand nu-i trecea pe la varsta de 13 ani ca va deveni un model pentru care se vor bate marile nume din moda, mai ales ca situatia financiara a familiei Lima nu era una stralucita si fatuca nu se putea prezenta la un casting. Intre timp, lucrurile s-au schimbat semnificativ si sansa i-a suras Adrianei intr-un magazin, unde a fost descoperita de catre o agentie. De aici a inceput totul. Intai un concurs organizat de Ford, apoi o prezentare Elite, cateva aparitii pe copertele revistelor de moda, colaborari cu Guess, Lacroix si, nu in ultimul rand, Victoria’s Secret.

Adriana Lima este acum o femeie dorita de foarte multi barbati. Pentru ca nu oricine poate ajunge la ea, ne multumim si cu cateva poze extrem de incitante..

poze: skins.be


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.