Iata cateva dintre cele mai bune carti despre sex.

In caz ca tii neaparat sa-ti diversifici cunostintele despre sex si te-ai saturat sa citesti articole, articolase, articolute si alte asemenea gaselnite prin reviste sau pe internet, iti recomandam sa dai o fuga la biblioteca. Acolo poti gasi cateva carti cu si despre sex, scrise de oameni care chiar au habar. Sau cel putin asa ne lasa impresia...

Titlu: Hot Sex
Autor:
Tracey Cox
Editura: Humanitas
Pret estimativ: 22,00 RON

"Oricine poate fi bun la pat. Dimensiunea organelor genitale nu conteaza. Infatisarea fizica nu conteaza. Nu trebuie sa ai picioare lungi pana la barbie sau brate ca Arnie Schwarzenegger. Dar ai nevoie de cunostinte solide, eficiente (despre sex)."

Asa isi incepe "sexperta" Tracey Cox celebrul manual vandut, in toata lumea, in milioane de exemplare. Spre deosebire de majoritatea manualelor de acest gen, Hot Sex nu se rezuma la generalitati, ci da toate detaliile, deopotriva in chestiunile simple, de baza, si in tehnicile avansate. Cu indrumari atat pentru ea, cat si pentru el.

Titlu: Tratat de psihosexologie
Autor: Constantin Enachescu
Editura: Polirom
Pret estimativ: 47, 00 RON

O carte foarte necesara studentilor in medicina, psihologie, pedagogie, psihopedagogie speciala, sociologie si stiinte juridice, care studiaza aspectele teoretice si practice (normale si patologice) ale psihosexologiei, precum si tehnici de psihoigiena sexuala si psihoterapie a tulburarilor din sfera psihosexuala.

Titlu: Viata sexuala
Autor: Larousse
Editura: Rao Books
Pret estimativ: 52,00 RON

Discursul medical curent are uneori puseuri pudibonde si atunci camufleaza realitati incomode sub un noian de acronime: HIV, SIDA, BTS-uri etc. Cum insa jena prost plasata e o gafa cu posibile urmari, paginile acestei carti potolesc curiozitatea legitima si avertizeaza asupra marilor primejdii aflate in spatele micilor scapari. Dincolo de reperele anatomice si de implinirile sexuale, din paginile acestei carti reiese ideea unei pedagogii indraznete, pedagogia secolului XXI.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Titlu: Totul despre inteligenta sexuala
Autor: Kim Cattrall
Editura: Litera International
Pret estimativ: 55,00 RON

Cine nu si-o aminteste pe Samantha Jones, celebrul personaj, invidiat de femei, ravnit de barbati, din serialul de mare succes Totul despre sex?
Samantha Jones are si o identitate, de toate zilele si de toate noptile. Se numeste Kim Kattrall si e scriitoare. Iar Totul despre inteligenta sexuala e varianta pe hartie a lui Totul despre sex. Una dintre fericitele ipostaze in care cartea bate filmul, pentru ca viata bate cartea... Pentru Kim Cattrall, realitatea e pluri-orgasmica si tot ceea ce trebuie facut e sa ii parcurgi pasional etapele:

1. Dorinta
2. Mesajele
3. Excitarea
4. Fantezia
5. Eliberarea

Se spune ca sexul este al doilea creier. Pentru Kim Kattrall, sexul este cel dintai. Cine vrea sa ii combata sau sa ii sustina demonstratia, sa citeasca aceasta carte-album.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Titlu: Secretele sexelor
Format DVD
Editura: Eurodidactica
Pret estimativ: 60,00 RON

Episodul 1: Sexul creierului

Toata lumea stie ca barbatii si femeile nu sunt la fel, dar, in afara de diferentele fizice evidente, ce anume inseamna, de fapt, acest lucru ? Si cum ii afecteaza pe oameni, in modul lor zilnic de a trai si de a iubi? Aceasta noua serie studiaza cele mai recente teorii stiintifice asupra diferentelor dintre sexe si a modului in care acestea influenteaza totul, de la modul in care comunica oamenii pana la felul cum intra in relatie si se "imperecheaza".

Episodul 2:Atractiile
In cadrul unui experiment revolutionar, trei experti in zoologie, psihologie experimentala si biologie evolutionara isi testeaza - pe 100 de barbati si femei singure - teoriile referitoare la atractia reciproca. Cei trei analizeaza fiecare parte a fetei si a corpului subiectilor, studiindu-le profilul psihologic si social, pentru a afla care sunt principalele elemente care prognozeaza chimia sexuala.

Citeste si:
INCFC: Barometrul de Consum Cultural 2022 semnalează nevoia de...
INCFC: Barometrul de Consum...

Episodul 3: Iubirea
Statisticile arata ca jumatate din numarul de casatorii se incheie cu un divort. Totusi, oamenii de stiinta considera ca au descoperit secretul iubirii de lunga durata. Ei au identificat modul in care functioneaza iubirea si cred ca pot prezice care casatorii vor rezista in timp. In acest episod, ei incearca testul suprem: salvarea unor relatii care deja se confrunta cu probleme grave. Patru cupluri participa la o serie de experimente, pentru a afla daca oamenii de stiinta chiar detin toate raspunsurile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.