Pozitiile sexuale potrivite pentru forma corpului tau.

Privit strict din punct de vedere "tehnic", sexul este ciudat: avem doi oameni asezati in pozitii care par sa sfideze legile gravitatiei, gafaind de zor si miscandu-se in ritm alert in timp ce fac schimb de fluide. Sexul poate fi obositor si neplacut asa cum de obicei este satisfacator si benefic.

Sexul de calitate nu este rezultatul operatiei 1+1, pentru ca de cele mai multe ori depinde de fiecare individ in parte, de originalitatea si atitudinea lui. Cu cat esti mai creativ si incerci sa creezi o atmosfera placuta in pat, cu atat te vei simti mai bine, pentru ca vei transmite sentimente pozitive si partenerei tale.

Daca te numeri printre aceia care fac sex din placere si totul se intampla in mod natural si pentru ca va permite aspectul fizic, bravo tie! Daca insa tu sau ea aveti anumite probleme cu greutatea si nu prea va permiteti sa incercati acrobatii in pat, iata ce optiuni aveti:

Pozitii sexuale pentru diverse tipuri de silueta:

1. Amandoi va confruntati cu kilogramele in plus

Puteti incerca asta: ea sta pe spate si indoie usor genunchii, iar tu te pozitionezi intre picioarele ei si i le ridici in timpul penetrarii. Ideea este ca ea sa nu se confrunte cu greutatea corpului tau. O alta pozitie potrivita pentru voi ar fi doggy style, in general placuta pentru ambii parteneri.

2. Tu ai greutatea optima, ea este foarte voluptoasa

Ea sta asezata pe o parte, iar tu ii ridici piciorul pana la nivelul pieptului sau pana unde ii permite flexibilitatea. Aluneca usor spre ea si sustine-i piciorul in timpul penetrarii.

3. Ea are greutatea optima, tu esti supraponderal

Stai pe spate, ea se asaza deasupra ta cu fata orientata spre picioarele tale. Tu indoi genunchii, iar ea se misca in timp ce se sprijina pe ei. Pozitia se mai numeste "reversed cowgirl".

Citeste si:
Gecile pentru bărbați: 3 tendințe pentru sezonul rece
Gecile pentru bărbați: 3...

4. Sunteti foarte diferiti din punct de vedere al inaltimii

"Lingura" este pozitia ideala pentru voi. Trebuie ca amandoi sa va asezati pe o parte - tu in spatele ei. Desi veti fi nevoiti sa faceti miscari lente, aceasta pozitie este extrem de intima, placuta si potrivita oricarui tip de silueta.

Articol de Torque


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.