Ingredientele perfecte pentru o viata sexuala delicioasa.

Vreti sa va animati viata sexuala, iar lumanarile parfumate si uleiurile aromatice nu mai sunt demult o solutie. Ce poti face? Iei una bucata partenera, o convingi sa treaca peste inhibitii si ii propui sa va extindeti gama de gadget-uri cu cateva jucarii erotice de toata frumusetea. Daca accepta, nu iti ramane decat sa cauti modelele potrivite pentru ea. Iata cateva sugestii din partea noastra:

1. Funny dildo

Un dildo din silicon care, desi respecta forma falica, imita trasaturile unui delfin. Un astfel de obiect nu numai ca poate deveni jucaria ei favorita, dar ii va fi comod, atat pentru ca se pliaza pe forma vaginului, cat si pentru ca este creat astfel incat sa stimuleze punctul G. Are textura neteda, 14 cm lungime, diametrul de 3.81 cm, este disponibil in doua variante de culori (roz si albastru) si costa aproximativ 44 $.

2. Vibrator dublu

Fin si silentios... exact ce si-ar dori partenera ta, cand se afla departe de tine. Creat din material flexibil, acest vibrator este rezistent la apa si ofera satisfactie dubla, gratie optiunii pentru stimularea clitorisului. Respecta forma si striatiile specifice falusului real si se poate utiliza cu ajutorul a doua baterii AA. Are 21.5 cm lungime si costa aproximativ 30 $.

3. G-string comestibili

Un must-have in ceea ce priveste obiectele sexuale, va fi cu singuranta un cadou pe care partenera ta il va aprecia. Chilotetii comestibili sunt formati integral din bomboane si sunt disponibili pentru orice tip de silueta. Mai trendy decat lenjeria ei sexy obisnuita, sunt desertul ideal de dupa o cina in doi. Pretul lor este de aproximativ 10 $.

4. Stimulator pentru sani

In timpul actului sexual, sanii ei nu trebuie neglijati. Ofera-i o pereche de cleme pentru sfarcuri si sugereaza-i sa le poarte pe post de sutien in momentele voastre intime. Create dintr-un material flexibil, sunt rezistente la apa. Partea in forma de fluture poate fi folosita si pe post de vibrator pentru clitoris. Costa aproximativ 40 $ si functioneaza cu trei baterii mici pentru ceas.

Citeste si:
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, invidiate de ceilalți...
Andreea Bălan și Andreea...

5. Cravasa

Ai ocazia sa o pedepsesti pentru ca nu a fost cuminte, apeland la aceste jucarii sexy. Fie ca alegi, paleta, bici sau cravasa, ai la dispozitie o multitudine de modele si culori, unele dintre ele inscriptionate cu texte sugestive. Recomandate barbatilor care au de-a face cu "fete rele"! Aceste palete sunt din piele, iar pretul lor poate ajunge la 50 $.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.