Chiar daca in general se gandeste la sexul cu tine, in fanteziile ei nu esti intodeauna unul dintre personaje.

Cand vine vorba despre inovatii pe plan sexual, fanteziile feminine sunt adesea mult mai colorate decat am crede. Partea mai putin placuta pentru unii barbati este ca visele erotice ale majoritatii femeilor includ pe oricine, mai putin pe partenerul de cuplu. La ce sau la cine se gandeste ea cand nu se gandeste la tine?

1. Face sex cu un coleg de serviciu

Gandeste-te la reactiile pe care le au cei mai multi barbati in momentul in care afla ca vor avea o colega noua la serviciu: toti se intreaba "oare cum o fi?" si spera ca vor avea ocazia sa admire cel putin o pereche de sani care eventual sa se iveasca tantosi cu cateva secunde inaintea posesoarei. Cand tipa apare si chiar se dovedeste a fi sexy, atitudinea barbatilor se schimba instantaneu: devin mai atenti in privinta aspectului lor, cauta motive de dialog, incearca sa se comporte matur si cumpatat, chiar daca in realitate fac zeci de gafe etc.

Femeile insa sunt mult mai discrete decat barbatii atunci cand le cauta atentia si se folosesc chiar si in mod inconstient de calitatile lor fizice pentru a se remarca. Cu toate acestea, nu sunt mai prejos decat ei in privinta fanteziilor erotice pe care le-ar putea avea in legatura cu un coleg de birou. Desi la prima vedere nu s-ar spune, ideea ca ar putea ajunge sa faca sex la serviciu cu un coleg pe care il admira, este una dintre fanteziile lor preferate.

2. Face sex in grup

Treaba cu femeile care nu se pot "incinge" decat daca trec prin preludiu, este cat se poate de nouazecista. In realitate, multor femei le place sa experimenteze in diverse feluri pe plan sexual, fara a se mai crampona de astfel de prejudecati. Asta nu inseamna ca ele nu tanjesc dupa afectiune, ci doar ca sunt mult mai expresive decat scrie in manualele clasice despre sex. De exemplu, expresia "cu cat mai multi, cu atat mai bine" li se potriveste foarte bine pe plan sexual multora dintre ele. Sexul in grup este una dintre fanteziile feminine de de top, iar femeile si nu s-ar da inapoi daca s-ar lasa cu orgii la vreo petrecere la care participa... din curiozitate. Doar sa nu afle partenerul...

Citeste si:
Cum poţi programa aceeaşi reclamă cu video, imagini sau texte color
Cum poţi programa aceeaşi...

3. Face sex cu un strain

Prin extrapolare, aceasta fantezie se leaga de cea a violului, pe care multe femei o contesta in realitate pentru ca ideea in sine este considerata tabu (pe buna dreptate!). Astfel, aceasta idee tinde sa contracareze in mod instinctiv planul psihologic, al fanteziilor, in care "violul safe" ca proiectie pozitiva a celui cunoscut, reprezinta de fapt sursa de excitare. Sa spunem ca fantezia "violului" reprezinta oarecum limita extrema a decadentei feminine in conditiile in care multe femei nu ar indrazni sa recurga, de exemplu, la metode S&M pentru satisfactia sexuala. Astfel, multe dintre ele se viseaza in pat cu un strain, pentru ca pe de-o parte le place sa fie dominate, surprinse, iar pe de alta parte au senzatia ca ar fi o experienta sexuala inedita, memorabila si pentru ca exista foarte putine sanse sa reintalneasca strainul din vis.

4. Face sex in timp ce este filmata / fotografiata

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Moda "Paris Hilton & co." este pe val, asa ca asemenea oricarui trend scandalos ultrapromovat, deci care creeaza contagiune, acest tip de fantezie este cat se poate de tentanta la scara larga. Evident, multe dintre femeile care ar recurge la tehnologie ca adjuvant sexual, nu si-ar dori sa apara neaparat in productii porno..., chiar daca uneori apare cineva, fura inregistrarea, o posteaza pe net and so on... (stim reteta).

5. Face sex cu alta femeie

Am auzit o multime de femei spunand ca actul sexual dintre doua femei este cu mult mai artistic si mai incitant decat cel dintre doi barbati. Probabil ca din acest motiv fantezia cu pricina se afla in acest top si, mai mult, in aceeasi idee multe dintre femei se hotarasc sa si testeze efectiv senzatiile... In fond, e genul de context care lasa loc interpretarilor: crezi ca intra la categoria "infidelitate" experienta lesbiana prin care ar fi tentata sa treaca partenera dintr-un cuplu hetero?

Citeste si:
A murit medicul Naum Ciomu
A murit medicul Naum Ciomu,...

Articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.