Sunt campioane la fotbal, golf, biliard, inot, schi, patinaj si nu in ultimul rand la... sex-appeal.

Sunt campioane la fotbal, golf, biliard, inot, schi, patinaj si nu in ultimul rand la... sex-appeal. Unele dintre ele sunt mai talentate, altele mai frumoase, iar cateva s-au retras din activitatea sportiva si apar mai mult in publicatiile de lifestyle sau in tabloide, asa cum este cazul Annei Kournikova. Desi nu sunt tocmai fotomodele, sportivele din topul nostru arata bine si sunt foarte apreciate la nivel international pentru performanetele lor.

1. Lokelani McMichael - triatlon

In 1995 a devenit cea mai tanara femeie care a terminat triatlonul hawaiian Ironman. In anii urmatori a mai castigat de noua ori. Nascuta in Kailua-Kona, Hawaii, Lokelani este in acelasi timp model si surfer.

2. Kristi Leskinen - schi

Sportiva din Germania a ocupat in 2005 pozitia a 90-a in Top 100 al celor mai frumoase femei din lume. In varsta de 26 de ani, Kristi a inceput sa schieze in urma cu 8 ani, la incurajarile mamei sale. In prezent reuseste sa se imparta cu succes intre cariera sportiva si cea de fotomodel.

3. Milene Domingues - fotbal

Brazilianca este cea dintai fosta sotie a lui Ronaldo, de care a divortat in 2003. Dupa ce a fost selectata pentru a juca in echipa de fotbal Fiamma Monza, a fost poreclita de jurnalisti 'Ronaldinha'. Momentan, este considerata una dintre cele mai bune jucatoare de fotbal din Europa (costa peste 200.000 de lire sterline), precum si una dintre cele mai sexy sportive. Milene este cunoscuta si pentru aparitiile sale provocatoare, in calitate de fotomodel.

4. Anna Kournikova - tenis

Mai putin talentata, dar frumoasa, jucatoarea de tenis a participat la numeroase campionate, insa nu a castigat niciodata un turneu individual. Veniturile pe care le-a obtinut din tenis se apropie de 3.590.000 $. In varsta de 26 de ani, rusoaica s-a retras din lumea tenisului din pricina unor probleme de sanatate. Notorietatea ei se datoreaza mai mult expunerii mediatice pe plan personal, relatia pe care a avut-o cu cantaretul Enrique Iglesias fiind unul dintre subiectele hot dezbatute de diverse tabloide si nu numai. Kournikova a fost inclusa in topul celor mai frumosi 50 de oameni, realizat de celebra revista People, in 1998, 2000, 2002 si 2003. In 2004 ea si Iglesias Jr. au fost votati drept cel mai atractiv cuplu din lume pe site-ul ESPN.com.

Citeste si:
Ce accesorii îți trebuie pentru jogging: top 5 accesorii pentru...
Ce accesorii îți trebuie...

5. Maria Sharapova - tenis

Spre deosebire de Kournikova, Sharapova chiar stie sa joace! Posesoare a 17 titluri, rusoaica este in prezent a 5-a cea mai buna jucatoare de tenis din lume. La finalul anului 2006 Sharapova devenise cel mai bine platita sportiva, veniturile sale insumand aproximativ 11.380.000 $. La 17 ani a invins-o pe Serena Williams in finala de la Wimbledon, iar 2 ani mai tarziu, in 2006, a castigat finala de la US Open, unde a vut-o ca adversara pe Justine Henin. Recent, a invins-o pe Ana Ivanovic in finala de la Australian Open. Dupa aceasta victorie a fost numita "Sportiva Lunii", de Academia Sportiva a Statelor Unite.

6. Sasha Cohen - patinaj artistic

Una dintre cele mai sexy sportive este totodata si foarte flexibila. Patinajul artistic este poate cel mai interesant sport la capitolul estetica, iar Sasha Cohen se pricepe foarte bine la a-l pune in valoare. Nascuta Alexandra Pauline Cohen, sportiva a fost medaliata cu argint olimpic in 2006 si este castigatoare a doua campionate de patinaj, unul national si unul mondial. Ceea ce o individualizeaza sunt spiralele foarte echilibrate efectuate pe gheata. Este atat de populara pentru schemele sale, incat una dintre rotatiile din patinaj a fost numita "Sasha Spiral".

Citeste si:
Mihai Bendeac își caută nevastă. Cum și-a făcut reclamă actorul:...
Mihai Bendeac își caută...

7. Danika Patrick - pilot auto

Daca femeilor le plac barbatii care conduc supermasini, de ce nu s-ar uita si barbatii dupa "fete rele", care le zambesc de la volanul unor bolizi cu atitudine? In opinia unora, sex-appeal-ul Danicai Patrick, prima femeie pilot din Indy Car, nu se ridica la nivelul faimei ei, dar este cea mai potrivita alegere cand vine vorba despre un pilot de curse, in bikini.


8. Ana Paula Mancino - volei

Frumoasa blonda care a innebunit si barbatii nedeclarati fani ai voleiului, este totodata si foarte talentata. S-a nascut in 1971 si a inceput sa joace volei la varsta de 12 ani. Sase ani mai tarziu s-a mutat in Italia, pentru a juca la echipa Campobasso.

9. Niki Gudex - ciclism

Australianca, profesionista in mountain biking, este si fotomodel, iar momentan locuieste in Sydney, Australia. In 2002, 2003, 2004 si 2005 a fost inclusa in Top 100 al celor mai frumoase femei din lume.

Citeste si:
Idei de cadouri pentru femeile care apreciază eleganța și rafinamentul
Idei de cadouri pentru...

10. Anna Rawson - golf

Se pare ca jucatoarele de golf atrag din ce in ce mai mult atentia prin aspectul lor. Anna Rawson si-a incput cariera de fotomodel la o varsta frageda, iar din 2004 a jucat golf si s-a inscris cu succes la categoria profesionistilor. Are 26 de ani si s-a nascut in Australia.

Celelalte sportive sexy care ocupa urmatoarele 10 pozitii ale topului nostru, sunt:

11. Sophie Sandolo - golf

12. Natalie Gulbis - golf

13. Michelle Wie - golf

14. Jenny Finch - softball

15. Jennifer Barretta - biliard

16. Heather Mitts - fotbal

17. Francesca Piccinini - volei

18. Daniela Hantuchova - tenis

19. Amy Acuff - saritoare in inaltime

20. Allison Stokke - saritoare cu prajina


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.