In America mor anual intre 500 si 1000 de persoane din pricina unei metode neconventionale de masturbare...

In America mor anual intre 500 si 1000 de persoane din pricina unei metode riscante de masturbare. Autoasfixierea erotica reprezinta tentativa de a reduce gradual cantitatea de oxigen necesara organsimului, pentru a intensifica placerea in timpul autostimularii sexuale.

Hipoxifilia este denumirea stiintifica a acestui tip de autosufocare si, din perspectiva medicala, a fost clasificata ca boala mintala grava. Practicata mai mult in randul persoanelor de sex masculin, aceasta metoda neconventionala de masturbare ramane de cele mai multe ori un secret, pana in momentul in care face victime.

In grupurile S&M, hipoxifilia reprezinta o activitate comuna care implica doi sau mai multi parteneri. Acestia sunt constienti de riscurile la care se expun si nu de putine ori au survenit decese accidentale, ca urmare a utilizarii pungilor, cu care cei dornici de senzatii tari si-au acoperit fetele pentru a experimenta senzatiile autoasfixierii erotice.

Hipoxifilia inseamna de fapt privarea de oxigen si implicit ingreunarea circulatiei sangvine catre creier, deci inducerea unor senzatii de ameteala si delir, menite sa sporeasca starea de excitatie. Practicantii acestei metode de masturbare utilizeaza diverse obiecte, precum pungi, franghii, curele si alte dispozitive care ii pot ajuta sa obtina orgasmul prin reducerea oxigenului.

Se pare ca autoasfixierea erotica a fost practicata inca din anul 1600, ca metoda pentru tratarea unor disfunctii sexuale, precum impotenta. Ideea a fost pusa in aplicare dupa ce s-a observat ca cei care erau condamnati la moarte prin spanzurare aveau erectii care durau chiar si dupa deces.

Cazuri celebre:

Compozitorul Frantisek Kotzwara a murit in 1791 din pricina autoasfixierii erotice, iar cazul sau a fost primul de acest gen inregistrat in mod oficial.

Citeste si:
Ciudatenii despre sex
Ciudatenii despre sex

Artistul Vaughn Bode a murit in 1975, iar muzicianul rock Kevin Gilbert a decedat in 1996, ambii din acelasi motiv.

S-a speculat ca moartea fostului solist al trupei INXS, Michael Hutchence, a survenit ca urmare a hipoxifiliei in 1997, desi cauza oficiala a mortii sale a fost sinuciderea.

Articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.