Incepand de azi, ai 30 de zile la dispozitie pentru a deveni barbatul pe care nicio femeie nu l-ar putea refuza...

Incepand de azi, ai 30 de zile la dispozitie pentru a deveni barbatul pe care nicio femeie nu l-ar putea refuza - mai sexy, mai inteligent, mai optimist.

Ziua 1: Dormi dezbracat

Nu numai ca e placut sa simti plapuma moale pe intregul corp, dar curajul de a te expune in acest mod iti va "stimula" orgoliul si te vei simti mai bine in propria piele.

Ziua 2: Practica sport

Mergi la sala de 3-4 ori pe saptamana si continua sa faci asta si dupa cele 30 de zile mentionate. In prima faza te vei simti destul de limitat din pricina febrei musculare, dar mai tarziu vei observa schimbarile si vei fi multumit atat de forma corpului tau cat si de dispozitia psihica. Atat timp cat sangele circula fara probleme si te antrenezi constant, elimini cu siguranta si factorii negativi care iti pot ameninta viata sexuala.

Ziua 3: Consuma alcool in cantitati moderate!

Se spune ca un pahar cu vin baut zilnic tine departe problemele cardiace si fortifica sistemul imunitar. Chiar daca nu bei zilnic si consumi mai multe tipuri de spirtoase, nu este cazul sa te feresti in totalitate de alcool. Consumat in cantitati mari, alcoolul dauneaza grav sanatatii si implicit vietii sexuale, dar consumat in cantitati moderate, poate face minuni pentru organism si pentru... erectie.

Ziua 4: Dormi

Lipsa somnului iti poate cauza o multime de probleme pe care de multe ori nici nu le asociezi faptului ca nu dormi suficient. Irascibilitatea, lipsa poftei de mancare si a apetitului sexual sunt doar cateva dintre repercusiunile insomniei, iar in cazuti extreme, se ajunge la eruptia unor boli care devin greu de controlat. Dormi cel putin 7-8 ore pe noapte si stabileste-ti un program fix de somn - nu este o solutie sa te culci mereu dupa miezul noptii si sa te trezesti a doua zi la pranz!

Ziua 5: Fii propriul doctor!

Poti consuma vitamine si minerale ca suplimente pentru meniul tau zilnic, mai cu seama ca in perioada iernii organismul asimileaza mai greu elementele nutritive. De asemenea, poti apela la suplimente pentru sporirea performantelor sexuale, dar nu inainte de a te informa foarte bine despre fiecare in parte. Nu iti neglija sanatatea si mergi la doctor pentru controale de rutina. Incearca sa fii cat mai activ si sa ai o dieta echilibrata.

Ziua 6: Nu manca inainte de culcare

Senzatia de supraalimentare iti poate afecta apetitul sexual, asa cum ceea ce mananci determina "calitatea" lichidului seminal. Nu este indicat sa consumi fainoase si dulciuri, bogate in carbohidrati, ci mai degraba fructe sau lichide. Nu sari peste cina care ar trebui sa fie consistenta, atent preparata si consumata cu cel putin 2 ore inainte de a te retrage in pat.

Ziua 7: Vizioneaza un film

De preferinta o comedie, pentru a te binedispune. Rasul nu ingrasa, asa cum cred majoritatea persoanelor, ci mentine circulatia activa, intarzie aparitia ridurilor si iti garanteaza un mare plus la impresia pe care o lasi celor din jur. In plus, simtul umorului este o calitate foarte apreciata de femei.

Ziua 8: Citeste

Orice, incepand de la carti, pana la ziare si reviste. Ar fi ideal ca in fiecare seara inainte de culcare sa citesti cateva pagini dintr-o carte. Dincolo de beneficiul cultural, aceasta activitate poate avea si rol terapeutic, pentru ca iti garanteaza un somn linistit. Literatura erotica poate fi o optiune in cazul in care ti-ar placea sa te pierzi printre propriile fantezii, pentru ca apoi sa le pui in practica alaturi de partenera ta.

Ziua 9: Reinnoieste-ti garderoba

Cumpara-ti vestimentatie care iti "flateaza" corpul, chiar daca nu esti pe deplin multumit de masurile tale. Alege si haine in nuante vii, chiar daca nu te caracterizeaza neaparat si combina-le astfel incat sa obtii un aspect modern-chic. Este foarte important sa te simti confortabil in tinutele pe care le alegi si sa mentii un echilibru al imaginii indiferent de stil.

Ziua 10: Foloseste un parfum chic

La nivel biologic, atractia dintre sexe rezulta din interactiunea feromonilor. Din momentul apropierii partenerilor, mirosul pielii fiecaruia poate influenta in mod pozitiv sau negativ perceptia unuia despre celalalt. Un parfum bine ales nu face decat sa accentueze mirosul natural al pielii si sa contribuie la felul in care o persoana isi "promoveaza" propria imagine in jocul atractiei. In privinta aromelor, barbatii si femeile au preferinte opuse: ei sunt atrasi de arome care contin levantica si dovleac, iar ele reactioneaza pozitiv la parfumurile pe baza de castravete si nuante dulci.

Ziua 11: Apeleaza la Quickie

Profita de timpul pe care il petreci singur si exploreaza-ti zonele erogene. In intimitate ti se permite sa fii un mic Narcis si sa te privesti ostenetiv in oglinda pentru a-ti admira corpul. Gandeste-te la ceva ce te poate stimula sau apeleaza la materiale explicite... Daca ai ocazia, initiaza o partida de sex rapida.

Ziua 12: Incalca tabuurile sexuale

Ti se pare de neconceput sa faci sex in avion, langa piscina, pe balconul unui hotel, in lift, in masina sau in parc? Poate ar trebui sa iti upgradezi conceptiile despre sex si sa incerci senzatii noi. Trimite-i un mesaj partenerei tale in care sa ii propui cateva variante excentrice de a face sex si cere-i apoi sa iti trimita lista ei.

Ziua 13: Traieste-ti fanteziile

Nu este neaparat recomandat ca toate dorintele sexuale sa fie indeplinite in cuplu, dar multe dintre ele pot fi experimentate. Vorbiti despre fanteziile voastre si aflati in ce masura este posibil sa le puneti in practica. Pentru asta, trebuie sa renuntati la inhibitii si sa aveti incredere unul in celalalt.

Ziua 14: Nu purta lenjerie intima

Probabil ca nu vei putea sa renunti la lenjeria intima cand te imbraci pentru serviciu sau te pregatesti sa iesi in oras, dar poti face asta in momentul in care ajungi acasa. Partenera ta va gasi foarte excitanta aceasta "camapanie de teasing" si isi va dori sa descopere mai mult...

Ziua 15: Consuma somon si nuci

Organismul tau are nevoie si de grasimi pentru a produce testosteron, asa ca nu le neglija in ideea ca vei lua in greutate. Studiile au demonstrat ca acizii grasi omega-3 faciliteaza producerea oxidului nitric, responsabil pentru buna circulatie sangvina si, deci, pentru erectii. Carnea de peste, nucile si semintele sunt recomandate pentru buna functionare a metabolismului.

Ziua 16: Iesi cu prietenii

Serile in oras cu baietii fac parte dintre micile placeri ale vietii, la care probabil vei renunta treptat cand vei decide sa ai o relatie de cuplu stabila. Daca ai deja partenera, probabil ca duci dorul petrecerilor pe care nu le ratai pentru nimic in lume. Indiferent de caz, nu iti neglija prietenii si accepta din cand in cand invitatiile lor la distractie. Stii doar ca discutiile cu ei despre sex vor fi intotdeauna mai "picante" decat discutiile cu o femeie pe aceeasi tema.

Ziua 17: Ingrijeste-ti corpul

Aspectul pielii, al parului, al unghiilor si al danturii trebuie sa fie impecabile, chiar daca acest lucru presupune sa investesti bani si timp. Foloseste produse exfoliante pentru corp, lotiuni pentru curatarea tenului, sampon potrivit parului tau si nu uita de periajul zilnic al dintilor. Respectul din partea celorlalti reflecta fara indoiala si grija pe care o ai fata de tine.

Ziua 18: Organizeaza-ti programul de lucru

Scopul este sa eviti stresul de la locul de munca si sa lucrezi eficient. Fii responsabil si nu te lasa coplesit de sarcinile pe care le ai de indeplinit la serviciu. Lipsa organizarii din acest punct de vedere duce la aparitia dificultatilor si pe alte planuri.

Ziua 19: Schimba pozitia

Accepta sa traiesti "periculos" in pat: renunta la pozitiile sexuale clasice si sugereaza-i partenerei tale sa adopte o noua atitudine. Achizitionati cateva accesorii sexy, care sa va ajute sa intrati mai bine in roluri, redecorati camera, cumparati cateva jucarii sexuale sau folositi dulciuri si sampanie pe post de stimulenti.

Ziua 20: Iesi cu prietenele

Despre femei poti afla detalii picante tot de la femei. Testeaza-ti cunostintele invitand in oras o prietena sau mai multe, dar pe rand, cu care poti vorbi deschis despre tot ce te-ar interesa la o femeie. Ai fi surprins sa afli cate diferente exista intre gandirea masculina si cea feminina vizavi de sex, de pilda.

Ziua 21: Fii gentleman

Bunul simt trebuie sa te caracterizeze indiferent de context. A fi gentleman fata de o femeie, chiar si atunci cand comportamentul ei lasa de dorit, este o dovada clara de respect in primul rand fata de tine. Bunul simt este gratuit si nu inseamna renuntarea la orgoliu, contrar parerii unor barbati. A oferi loc pe scaun unei femei, a-i deschide portiera la masina, a o ajuta sa coboare din autobuz, a-i oferi haina pe vreme rece... toate acestea par gesturi desprinse din filmele clasice, pe care realitatea pare sa le ironizeze. Adevarul este insa ca o femeie apreciaza cum nici nu iti imaginezi astfel de gesturi.

Ziua 22: Alege-ti un model de urmat

Daca te simti nesigur in privinta stilului tau, il poti adopta pe cel al unei celebritati pe care o admiri, fara a exagera insa. Desi foarte multi dintre noi contesta teoria imitatiei, ea exista si se aplica in cele mai multe cazuri. Iti poti dezvolta propriul stil tocmai prin a imprumuta elementele altor stiluri cunoscute, dar important este sa ti le adapatezi cu masura, in functie de personalitatea ta.

Ziua 23: Studiaza

Invata o limba straina, imbogateste-ti cunostintele IT sau urmeaza o a doua facultate. Este important ca CV-ul tau sa contina cat mai multe competente, pentru a avea garantia ca vei gasi un job bun.

Ziua 24: Cere un salariu mai mare

Cercetatorii spun ca oamenii cu bani au parte si de mai mult sex. Pentru a-ti renegocia salariul ai nevoie de multe argumente in favoarea ta. Incearca diverse job-uri, invata si castiga experienta, comunica si afla cum functioneaza compania la care lucrezi, evita disensiunile cu colegii si, nu in ultimul rand, fa-ti treaba la timp, rapid si corect.

Ziua 25
: Viziteaza-ti rudele

De cand nu ti-ai mai vazut bunicii sau rudele care locuiesc la multe orase distanta de tine? Chiar daca esti ocupat, nu trebuie sa neglijezi relatiile cu familia ta. In cazul in care nu va puteti intalni, gaseste alte metode pentru a-i contacta, intereseaza-te de starea lor generala si anunta-i ca esti bine la randul tau.

Ziua 26
: Iesi in club


Danseaza, razi, simte-te bine alaturi de prieteni in club macar o data la doua saptamani si poate ca vei avea sansa de a cunoaste si o femeie pe placul tau...

Ziua 27
: Calatoreste


Nu cheltui banii doar pe distractie, ci descopera lumea si imbogateste-te din punct de vedere spiritual. Daca ai ocazia, nu ezita sa calatoresti si sa colectionezi amintiri pe care apoi le vei putea destainui unei persoane dragi.

Ziua 28
: Cumpara-ti un gadget

Un telefon mobil de ultima generatie, un mp3 player, o pereche de casti performante... sunt micile bucurii ale oricarui barbat pasionat de tehnologie, iar ei considera ca merita sa investeasca in astfel de obiecte. Din cand in cand iti poti face asemenea cadouri, pentru a ramane in pas cu moda IT.

Ziua 29: Cauta un animal de companie

Pentru a putea avea grija de un caine, de exemplu, iti trebuie rabdare, timp, spatiu etc., dar aceasta responsabilitate te educa si din alte puncte de vedere. Un peste alta, probabil ca daca esti in stare sa cresti un animal sau o planta, vei putea avea grija si de un copil, cand va fi cazul...

Ziua 30
: Gandeste sexy

Frumusetea fizica depinde in mare masura de starea psihica. S-a demonstrat in repetate randuri ca oamenii sociabili, toleranti, intelegatori si care au simtul umorului, sunt mult mai atractivi decat oamenii realmente frumosi din punct de vedere fizic, dar introvertiti, avari si inflexibili. Fericirea ta depinde doar de tine!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.