Parerea ei vs. parerea lui: Partenera ta mimeaza?

Parerea ei vs. parerea lui: Partenera ta mimeaza?

Stiu totul despre sex. Ma misc atat de bine in pat incat cel care zace gafaind sub mine si-ar dori sa gaseasca macar forta in glas pentru a-mi spune “stop, e prea frumos!” Imi place atat de mult cum fac sex incat m-am indragostit... de mine, de parfumul androgin care ia nastere din contopirea trupurilor noastre flamande, de mainile barbatului care ma apuca hulpav de coapse, de sani, de unde nimereste... De fapt, ma pricep atat de bine la toate incat am ajuns sa mimez chiar si cand as putea sa am orgasm. Stop! Sunt de vina pentru toata fericirea inchipuita a tuturor barbatilor din lume, care cred ca atestatul potentei lor se obtine prin gemete si frictiune.

Cum ar fi ca partenerul meu sa stie ca eu mimez si sa taca din respect pentru mine? Iar cand eu imi iau inima-n dinti si strig: “Nu am simtit niciodata nimic!”, el sa ma mangaie ingaduitor pe crestet si sa spuna: ”Nu-i nimic, noi sa fim fericiti!” Sa rad plangand, sa cred ca tot raul e bine, sa ma unduiesc senzual langa el in timp ce sufletul mi se ineaca in minciuni. Regrete exista si nu exista. Recunosc ca imi place sa ma joc de-a v-ati ascunselea in gand si sa ma bucur crezand ca sunt o actrita minunata, ca pot sa fabric fericirea pe care el si-o doreste atat de mult. Satisfactia lui este magulitoare si totodata distructiva, pentru ca imi rapeste fericirea de a simti, creeaza sperante false si anticipeaza un viitor searbad al relatiei. De aceea, de multe ori ma trezesc dimineata intrebandu-ma nedumerita ce caut langa barbatul necunoscut care doarme alaturi de mine...


Mara

Am avut recent o discutie cu o femeie despre mimarea orgasmului. Din curiozitate si, pana la urma, pentru a-mi confirma ceea ce stiam deja, am intrebat-o daca a mimat vreodata orgasmul. Asa cum credeam, mi-a raspuns afirmativ. A urmat celebra intrebare “de ce?” - de ce ca femeie te simti obligata sa mimezi orgasmul in cazul in care nu ai reusit sa il obtii in timpul actului sexual. Raspunsul ei a fost simplu: face asta cateodata pentru ca vede ca partenerul ei se simte frustrat daca ea nu reuseste sa ajunga la orgasm.

Atunci am incercat sa imi aduc aminte daca am mimat vreodata orgasmul. Desigur, barbatii mimeaza mult mai rar, pentru ca, se stie, ei termina mult mai usor decat o femeie, daca isi doresc acest lucru. Am realizat ca si eu am mimat de cateva ori, insa motivul pentru care am facut-o era cu totul diferit de cel prezentat in versiunea partenerei mele de dialog. Prima data s-a intamplat din pricina oboselii si a stresului. Am mimat orgasmul pentru a putea dormi linistit. Altadata am facut asta pentru a incheia o partida de sex nereusita, pe care imi doream sa o uit cat mai repede. Nu cred ca a mima este de fapt un demers condamnabil, mai cu seama ca pentru un barbat reprezinta o masura de urgenta eficienta pentru a iesi cu obrazul curat din situatii mai mult sau mai putin stanjenitoare.

Citeste si:
10 tipuri de oameni pe care nu ii vrei la petrecerea ta
10 tipuri de oameni pe care...

Bogdan

Click pentru a vedea articole asemanatoare pe YUPPY:

1. Minciunile dulci din pat
2.
De unde stii daca mimeaza?
3.
5 lucruri pe care nu indrazneste sa ti le spuna



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.