64% dintre casnicii si relatii se sfarsesc din cauza problemelor de potenta si performanta sexuala!

64% dintre casnicii si relatii se sfarsesc din cauza problemelor de potenta si performanta sexuala! Un studiu general al companiei Durex Condoms a aratat ca aproximativ 67% dintre femei s-au declarat nemultumite de dimensiunile penisului partenerului. Iata doua motive importante pentru barbatii care recurg la diverse metode pentru marirea penisului.

De multe ori, cei care doresc sa-si mareasca penisul aplica mai multe metode pana o descopera pe cea potrivita. Daca esti web surfer, cu siguranta ai vazut nenumarate reclame pe aceasta tema, care garanteaza succesul prin procente cat mai ridicate. Exista atat de multe informatii mai mult sau mai putin eronate, incat barbatii care sunt pe cale de a lua decizii gasesc acest demers din ce in ce mai dificil.

Cum stau lucrurile pentru barbati?

1. Majoritatea celor care se confrunta cu probleme legate de performanta sexuala, mai exact de imposibilitatea mentinerii erectiei, rareori dialogheaza deschis cu partenera de cuplu, ce sa mai vorbim de consultatii medicale...
2. Multi barbati prefera sa gaseasca solutii pe cont propriu si sa se informeze in contexte neoficiale, sau mai bine spus neutre, cum ar fi sala de forta, grupurile de prieteni sau internetul.
3. Multor barbati, partenerele de cuplu le marturisesc ca nu marimea penisului este importanta...
4. Disfunctiile erectile afecteaza 1/3 din barbati, indiferent de varsta sau rasa.
5. In medie, dimensiunea unui penis care se afla in erectie este de 13.8 cm.
6. Cancerul de prostata este cea mai comuna forma de cancer la nivel mondial.
7. 90% dintre barbati sunt nemultumiti de dimensiunea penisului lor si de performantele sexuale.
8. Multi barbati devin interesati ca macar sa se informeze despre metodele pentru alungirea penisului.

Pentru ca exercitiile pentru marirea penisului necesita mult timp si rabdare pentru a da rezultate, asta daca intr-adevar sunt eficiente, barbatii care nu au prea mult timp la dispozitie, aleg cai mai rapide:

1. Pompa de potenta se utilizeaza pentru cresterea, antrenarea si intarirea falusului. Se trece penisul printr-o manseta stramta sau se foloseste un cilindru si se creeaza vacuum. Sangele va circula spre penis, marindu-i volumul. Dezavantajul este ca erectia depinde practic de prezenta pompei. De multe ori, pompele de potenta sunt utilizate in scopuri strict medicale, pentru barbatii dependenti de insulina, care intampina probleme cu circulatia sangelui. De aceea, costul lor este deseori suportat de institutiile medicale care le recomanda.

2. Dispozitivele pentru intinderea penisului sunt disponibile pe piata in mai multe variante. Din punct de vedre medical, roul lor este sa corecteze diverse anomalii ale tesutului care a suferit o operatie, de pilda. Mai exact, daca nu ti-ai operat penisul in ultimele 24 de ore, nu ai nevoie de dispozitiv pentru stretching.

Citeste si:
Tehnici sexuale de rupt gura... targului
Tehnici sexuale de rupt...

3. Agatarea unor obiecte grele de penis este un obicei practicat inca de acum 2.000 de ani, care continua si astazi la unele triburi din Africa. Faraonii din Egiptul Antic apelau constant la aceasta metoda pentru augmentarea falusului. Dezavantajul este ca desi penisul se lungeste in timp, grosimea sa se diminueaza. In functie de obiectul agatat, circulatia sangvina se poate modifica, cauzand in ultima instanta necrozarea tesutului.

4. Operatiile pentru alungirea / ingrosarea penisului reprezinta o optiune mai ales pentru barbatii care sufera de ceea ce se numeste micro-penis. Marirea penisului prin taierea ligamentului sau injectarea cu grasimi, poate avea si repercusiuni neplacute, cum ar fi aparitia unor infectii sau malformatii. In plus, operatia nu poate intari propriu-zis muschii penisului sau abilitatea ta de a mentine o erectie.

Citeste si:
Tehnici sexuale de rupt gura... targului
Tehnici sexuale de rupt...

5. Metodele naturale, care nu includ niciuna dintre optiunile de mai sus, se bazeaza pe efectuarea constanta a unor exercitii pentru marirea penisului: incalzirea si rotirea acestuia de mai multe ori, sustinerea lui prin tragere usoara etc.

Indiferent de optiunea ta, asigura-te ca procedezi corect si informeaza-te cat mai bine, din orice sursa, chiar daca la prima vedere pare mai putin credibila. Prin comparatii, exemple si consiliere avizata poti lua decizia cea mai potrivita atat pentru tine, cat si pentru cuplu.

Articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.