Indiferent de tehnici, scopul este unic: orgasmul.

4 sfaturi din 'ghidul amantului perfect':

60 de secunde de placere

Cand faci sex 'pe fuga', cele mai bune miscari sunt acelea pe care le faci stand in picioare, mai cu seama daca spatiul este limitat. Din nefericire insa, psihiul masculin rareori este pe aceeasi lungime de unda cu cel feminin atunci cand vine vorba despre cooperare in privinta pozitiilor si a miscarilor. Cand faci sex pe scari, de exemplu, partenera ta fiind asezata pe treapta superioara, s-ar putea ca pentru tine sa fie mult mai usor decat pentru ea. Oricum, partidele rapide presupun adesea penetrare in forta, asa ca ia in calcul din timp disponibilitatea partenerei tale pentru asa ceva.

Controlul respiratiei
In focul pasiunii, felul in care respiri este probabil ultimul lucru la care te gandesti. Iar asta nestiind ca acest mic detaliu te poate ajuta foarte mult. Din fericire, felul in care respiri influenteaza impactul orgasmului - cu cat ritmul este mai alert, cu atat te exciti mai rapid. Pozitioneaza-ti capul la marginea patului, respira pe nas, incearca sa echilibrezi ritmul si inspira in stomac mai degraba decat in piept.

Orgasmul multiplu - mai aproape decat crezi

Unot femei le este de ajuns sa schimbe pozitia pentru a experimenta orgasmul multiplu. Si barbatii pot ejacula de mai multe ori in timpul aceluiasi act sexual prin diversificarea stilului: daca incepi cu sex oral si ajungi la punctul maxim, continua apoi cu penetrare dupa cateva clipe de 'pauza' in care te concentrezi asupra corpului partenerei tale. Desi femeile sunt mai avantajate in acest context, dat fiind faptul ca ele nu au nevoie de relaxare 'postorgasmica' prelungita asa cum au barbatii, nici ei nu sunt privati de placerea orgasmului multiplu, daca reusesc sa isi controleze placerea. Practic, ejacularea este rezultatul orgasmului masculin, ceea ce insemna ca pana la final un barbat isi poate prelungi momentele de paroxism erotic.

Masturbarea, calea sigura spre orgasm

Citeste si:
8 idei preconcepute despre orgasm
8 idei preconcepute despre...

Inainte de a astepta ca partenera ta sa iti gaseasca si sa iti stimuleze ca la carte zonele erogene, ar fi bine sa faci tu asta, pentru ca apoi sa o indrumi in directia pe care ti-o propui. Cunoasterea propriului corp este un pas foarte important in obtinerea placerii. Desi masturbarea este de multe ori un subiect tabu pentru ambele sexe, majoritatea barbatilor si femeilor nu numai ca o practica, dar pot atinge performante nebanuite... Multi dintre ei ajung la orgasm in 4 minute fix si pot descoperi de asemenea diverse metode pentru a obtine placerea mai usor. In fond, explorarea propriului corp iti da posibilitatea sa iti descoperi reactiile erotice, pentru ca apoi sa inveti sa le controlezi.

Articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.