Sexul ar putea constitui o tema de discutie mult mai ampla decat crezi.

Sexul ar putea constitui o tema de discutie mult mai ampla decat crezi.

1. Fumatul poate contribui la 'scurtarea' penisului cu pana la 1 centimetru. In fond, farmecul erectiei consta in eliberarea fara probleme a unui fluid curat, iar inhalarea continutului unei tigare aprinse nu face decat sa pericliteze dinamismul erectil.

2. Medicii pot inlocui pacientilor zonele cu arsuri grave de pe piele, cu portiuni prelevate de la copiii carora li se efectueaza operatii de circumcizie.

3. In medie, orgasmul unui barbat dureaza 6 secunde. Femeile, in schimb, au parte de 23 de secunde de placere constanta. Asta inseamna ca, daca ele se zbat pentru echitatea sexuala, ar trebui sa se asigure ca barbatii au de patru ori orgasm in timpul actului sexual?

4. Marirea prostatei este responsabila pentru disfunctiile erectile si ejacularea precoce.

5. Cea mai 'populara' cauza pentru ruperea penisului: masturbarea excesiva. Unele riscuri merita asumate...

6. In medie, actul sexual dureaza cam 15 minute: 10 minute de preludiu si 5 de extaz. Te speriasei, nu?

7. Daca o femeie ajunge la orgasm in timpul actului sexual, sansele de a ramane insarcinata se dubleaza.

8. Zilnic, aproximativ 400.000.000 de oameni de pretutindeni fac sex. Cam 4.000 de oameni fac sex in momentul in care citesti asta.

9. Cea mai veche specie cunoscuta dotata cu organul sexual masculin, este o creatura acvatica numita Colymbosathon ecplecticos. Aceasta este denumirea greceasca pentru ceea ce am numi 'inotator excelent cu penis mare'.

10. Un barbat din 400 este suficient de flexibil pentru a ajunge cu gura la propriul penis. Se estimeaza insa ca toti cei 400 au incercat sa-si faca sex oral.

11. Exista doua tipuri de penis. Unul se mareste vizibil in momentul erectiei, iar celalalt pare mare in permanenta, dar ramane la aceeasi dimensiune in erectie.

Citeste si:
Cum convingi o virgina... intarziata?
Cum convingi o virgina......

12. 70% dintre femei prefera sa manance ciocolata decat sa faca sex.

13. La 70 de ani, 73% dintre barbati pot fi activi sexual, spre deosebire de doar 30% dintre femeile aflate la varsta de 80 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.