Ceea ce inteleg barbatii prin virginitate, ar putea fi mult mai nuantat in realitate.

Ceea ce inteleg barbatii prin virginitate, ar putea fi mult mai nuantat in realitate. Se pare ca intr-o lume sexualmente exuberanta notiunea s-a reinventat de atatea ori, incat s-au creat mai multe niveluri ale virginitatii feminine.

Putem vorbi despre fata care nu a permis ‚picior' de mascul pe ‚teritoriul' ei sau despre femea care ar face orice tip de sex cu exceptia celui care implica penetrarea.

1. Virgina originala

In dictionar, termenul ‚virgin(a) este explicat foarte clar: 1. Care nu a avut niciodata relatii sexuale; cast. 2. (Fig.) Candid, inocent, nevinovat. 3. (Despre locuri) necunoscut de oameni; nelucrat, necultivat; neexplorat... In ciuda definitiei, pentru unii castitatea ramane de multe ori strict o chestiune de ‚gaura'. Daca o femeie practica sex oral sau anal, trece partial prin experienta fizica a cuplului, dar are himenul intact, chipurile se numeste virgina.

Anyway... daca se intampla sa dai peste o femeie care chiar nu a depasit pragul sarutului intr-o relatie, poti fi sigur ca ea este exemplul real al teoriei. Atunci va trebui sa stii ce vrei. Depinde de tine daca poti avea rabdarea necesara pentru ca ea sa invete treptat cum sta treaba cu sexul. In orice caz, retine ca femeile nu uita prima experienta intima, nu neaparat pentru ca ar fi cea mai cea, ci pentru ca le-a fost ‚luat' ceva ce nu vor mai recupera niciodata.

2. Semivirgina

Exista si aceasta categorie, oarecum controversata, a femeilor care au la activ numeroase relatii, dar care nu au mers mai departe de petting. Aici treaba e destul de ambigua, iar parerile sunt impartite...

3. Virgina absurda

Ea a facut sex o data in trecut, dar si-a propus ca pana la casatorie sa fie ‚cuminte'. Acum, gandeste-te la cat de frustrat te-ai simti stiind ca ar trebui sa juri iubire vesnica femeii de langa tine, pentru a te bucura de ceea ce alt barbat a primit fara prea mult efort inaintea ta...

4. Virgina inchipuita

Aici deja putem vorbi despre subcategorii: o femeie care nu accepta sa te atingi de himenul ei, dar e deschisa altor posibilitati, adica face sex oral sau sex anal, se mai numeste virgina? E posibil de asemenea ca dupa o pauza mai lunga intre actele sexuale, himenul sa se restranga si sa para intact. Mai mult, poate sangera la urmatorul contact intim. Din nou, o poti numi virgina?

Subiectul este destul de amplu. La ce nivel tragem linie si ne intrebam ce este, de fapt, virginitatea? Daca o femeie devine experta in practicarea sexului fara penetrare, mai este ea virgina? Dar daca se masturbeaza si isi introduce diverse obiecte in vagin, insa nu are propriu-zis relatii sexuale? In alte cazuri, daca ea ajunge in ipostaze intime cu o alta femeie? Sa fim seriosi! Virginitatea inseamna mult mai mult decat pastrarea himenului. Daca in societatea actuala, unde consumismul exacerbat si mediatizarea perpetua a sexului, consideram ca virginitatea tine strict de prezenta sau absenta himenului si nu de experienta in sine, se poate sa avem o mica problema...

Exista multe femei, sa le spunem 'cameleonice', care, desi nu sunt virgine, nu ar recunoaste asta in contextul in care ar gasi un partener pentru care acest aspect ar fi important. De cate ori nu am auzit in ultimul timp despre operatiile pentru refacerea himenului, de exemplu? Probabil ca formularea cunoscutelor teorii despre compatibilitatea in cuplu si a dezvoltarii unor adevarate filosofii despre cum e mai bine sa te comporti intre cearsafuri, aduc inevitabil cu sine lacune de comunicare atunci cand vine vorba despre asumarea propriilor experiente.

Vorbind din perspectiva barbatilor, in final nu este important daca o femeie este sau nu virgina, ci daca e capabila sa isi asume propriile actiuni, sa castige increderea celui de langa ea si sa ramana in prezent, alaturi de el, pentru a construi impreuna cuplul. In fond, dupa o anumita varsta relatiile au cu totul alte semnificatii si implicatii, pe care orice persoana matura le-ar intelege asa cum sunt. In final, respectul, increderea si sentimentele sunt cele care conteaza.

Articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.