Spune-mi ce culori preferi ca sa-ti spun cum faci sex.

Chiar daca pare de domeniul ludicului, culorile spun foarte multe despre tine. De exemplu, cum esti in pat. Asa ca analizeaza-ti garderoba, camera, masina... nuanta care predomina, te reprezinta. Iti poti testa discret si partenera, ca sa stii la ce sa te astepti.

ALB - persoanele care il prefera sunt uneori puritane si nu pot scapa de inhibitii. Vor face dragoste intr-o atmosfera diafana pentru a pastra o urma de mister asupra lor. Nu sunt adepti french kiss si prefera sa faca dus inainte si dupa actul sexual. Inclina totusi spre extreme: ori sunt foarte inhibati, ori fac lucruri surprinzatoare chiar si pentru ei. Au un simt dezvoltat al autocontrolului si uneori pot parea inabordabili.

NEGRU - esti misterios si profund. Din punct de vedere sexual inclini spre S&M, iar actul trebuie sa contina elemente noi si interesante in permanenta pentru a te satisface cu adevarat. De obicei, te simti bine in perioade proaste, iar aparitia obstacolelor in calea firii tale complexe, nu fac decat sa o anime.

GRI - e nuanta preferata a celor indecisi, care nu se entuziasmeaza foarte mult, ci raman neutri. Barbatii privesc sexul ca pe o modalitate de a se elibera de tensiune, iar femeile nu fac dragoste, doar sex, fie pentru a-si multumi partenerul, fie pentru a ramane insarcinate. Pentru iubitorii de gri infidelitatea partenerului vine aproape ca o solutie pentru a scapa de 'datoria' de a-l satisface.

MARON - daca preferi maronul, esti o adevarata comoara pentru partenera ta. Esti o fire calma, esti plin de afectiune si atent la nevoile ei. Pentru cei care prefera aceasta culoare sexul nu se deosebeste de dragoste. Plimbarile lungi prin parcuri, imbratisarile si saruturile pasionale sunt importante in aceeasi masura. Au nevoie de timp pentru a-si dezvalui personalitatea si a se dedica in intregime cuplului.

ALBASTRU - iubitorii de albastru sunt partenerii de sex ideali. Pentru ei a face dragoste este o arta. Sunt foarte pasionali, dar au o pasiune profunda si invaluitoare, mai degraba decat agresiva si salbatica. Nu le plac experientele bizare sau perverse, insa pun atata suflet in pozitiile clasice, incat pentru partener experienta ramane de neuitat. Sunt fideli.

Citeste si:
10 secrete pe care fata cuminte le poate invata de la o parasuta
10 secrete pe care fata...

VERDE - cei carora le place verdele sunt 'fresh' si inocenti de fiecare data. Femeile vor face dragoste mereu ca si cand ar fi prima oara, iar barbatii vor fi putin stangaci, lipsiti de pasiune, dar fermecatori si delicati. Sunt fideli si intelegatori.

GALBEN
- pornirile tale sexuale sunt complexe si foarte adptabile. Se spune ca galbenul este culoarea preferata a homosexualilor. Asta nu inseamna ca esti neaparat atras de barbati, dar cu siguranta esti deschis oricarui tip de experienta. De obicei accepti dorintele partenerei si esti pe jumatate pasiv in pat. Nu te bucuri la maximum de sex, dar nici nu refuzi o invitatie din partea celei pe care o iubesti.

ORANJ - ai o imaginatie iesita din comun. Sexul este pentru tine o piesa intr-un singur act, al carui protagonist esti mai mult tu. Consideri ca preludiul este la fel de important ca sexul in sine si totul se desfasoara la toate nivelurile perceptive. Iti place sa vorbesti in timpul actului sexual si poti fi uneori agresiv. Se intampla sa nu ai orgasm de fiecare data, dar te simti intodeauna bine alaturi de ea.

Citeste si:
10 Caracteristici ale unui barbat de doi lei
10 Caracteristici ale unui...

ROZ - aceste persoane sunt usor imature in ceea ce priveste sexul. Femeile tind sa tachineze si sa promita mai mult decat sunt dispuse sa ofere. Se considera superioare barbatilor si epateaza prin farmecul lor. Barbatii care prefera rozul sunt infideli si rar dau dovada de incredere.

ROSU
- iata-i pe adevaratii cuceritori. Acesti pasionati ai sexului sunt foarte excitabili si ar putea trece mult timp pana se linistesc, odata ce scanteia a fost declansata. Pana si secventele filmelor de gen palesc in fata erotismului a doi parteneri 'de rosu' atunci cand se intalnesc. Au personalitati puternice si tind spre agresivitate.

GRENA
- acestia se considera prea sofisticati pentru free-style sex. Femeilor nu le place sa le fie deranjat parul, barbatii adora sexul intr-o maniera 'profesionala', de parca ar fi o afecere. Daca aceasta e culoarea ei preferata, asteapta-te ca eventual sa-si noteze preferintele tale, ca sa stie ce are de facut - evident, dupa ce te va informa si care sunt 'clauzele' tale in contract. Persoanele din aceasta categorie sunt egoiste, trecand placerea partenerului pe plan secund.

VIOLET
- este o culoare regala, sacra, sfanta, romantica. Violetul stimuleaza creativitatea si accelereaza ritmul gandirii. Persoanele care prefera violetul adora fantasticul si traiesc intr-o lume a lor, separata de cea reala. Sexul cu ei poate fi un adevarat spectacol, pentru ca le place sa inoveze in permanenta si sa isi surprinda partenerul de cuplu. Violetul este, in fond, asociat si curtezanelor...

Citeste si:
100 de lucruri pe care oricine trebuie sa stie sa le faca
100 de lucruri pe care...

Articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.