Multi o fac, putini recunosc.

La intrebarea 'Ce pozitie sexuala preferi?', mai mult de 100 de oameni, participanti la un sondaj efectuat in America, au raspuns afirmativ pentru tot ceea ce implica sexul oral. Barbati sau femei, tuturor ne-ar placea sa stam relaxati pe spate, in timp ce ni se ofera placere 'pe tava'. In cazul femeilor, preferinta pentru sexul oral se explica si ca urmare a dificultatilor pe care le intampina uneori, in lipsa stimularii directe spre orgasm. Pentru barbati insa placerea exista la toate nivelurile: pe cat de mult le place sa detina controlul in pat, pe atat pot fi de lenesi, asteptand ca partenera lor sa faca minuni... Iar asta cu atat mai mult cu cat nu exista presiuni sau pretentii din partea ei.

Desi nimeni nu si-a manifestat concret preferintele in privinta unei anumite pozitii sau miscari, toti stiu ca exista o multitudine de variatiuni pe aceeasi tema - sexul oral poate fi cu atat mai placut cu cat devine mai acceptabil de ambele parti. Odata parcurs capitolul inhibitiilor, iata cum poti obtine 'nota' maxima la 'oral':

1. 68

'Prescurtare' a celebrei 69, este o pozitie prin care poti oferi sex oral partenerei tale, asa cum nu credea ea ca se poate... Arata cam asa: tu stai asezat pe spate, iar ea se intinde deasupra, cu fata spre tine si cu picioarele sprijinite de o parte si de alta a umerilor tai.

2. 69 pe verticala

Versiunea clasica fiind deja ultracunoscuta, poti trece la demonstratii de forta incercand sa iti sustii partenera cu capul in jos, in timp ce iti face sex oral. Tu ramai in picioare, o sprijini pe umeri tinand-o de talie si admiri privelistea in timp ce treci la fapte.

3. Rodeo

Imaginea unei femei incercand sa stapaneasca din sa un cal naravas e periculoasa si sexy in aceeasi masura. Acum transpune totul sub forma unei pozitii sexuale. 'Rodeo' in pat se descrie astfel: tu stai intins pe spate, iar ea se sprijina pe genunchi, cu vaginul pozitionat la nivelul gurii tale. In timp ce ii faci sex oral, iti poti folosi mainile pentru a-i stimula si alte zone erogene.

Citeste si:
Sex pe nepusa masa
Sex pe nepusa masa

4. Esarfa

Partenera ta sta intinsa pe pat, dar asezata pe jumatate, astfel incat talpile sa fie sprijinite pe podea si picioarele desfacute, pozitionate pe umerii tai. Tu ramai in genunchi in fata ei si ii ridici usor bazinul. Apoi schimbati rolurile.

5. Spirala

Este putin mai dificila pentru o femeie, dar merita. Ea isi aseaza capul pe marginea patului, cu fata in sus, iar tu te sprijini pe genunchi langa pat. In timp ce isi lasa capul pe spate, iti face sex oral, iar tu ai ocazia sa te joci cu sanii ei si sa privesti totul.

6. Another 'Doggie Style'

Placut pentru tine, relaxant pentru partenera ta: aseaza-te in patru labe pe pat, cu picioarele desfacute, in timp ce ea sta cu fata in sus, pozitionata sub corpul tau, astfel incat sa aiba acces la zona ta genitala.

Articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.