Un nou sondaj al americanilor despre sex nu i-a 'scos' prea bine la acest capitol.

E oficial: barbatii americani fac mai putin sex decat cei de pe alte continente. O calatorie in jurul lumii a demonstrat faptul ca regulile atractiei difera de la o tara la alta. Printre teritoriile inscrise pe lisa din cadrul sondajului se afla si Romania. Cum se cuceresc femeile mioritice in comparatie cu altele?

Desi cultura pop si internetul ar fi lasat impresia ca in 'tara tuturor posibilitatilor' se face sex pe rupte, lucrurile nu stau chiar asa. Chiar daca americanii se lauda cu Brad Pitt si Angelina Jolie, iar imaginea potrivit careia toate femeile au 20 de ani, sunt bronzate si bune de urcat pe podium a fost cultivata la nesfarsit, pe continentele vecine se intampla lucruri mult mai interesante, mult mai frecvent.

Mai exact, orice barbat care nu e american face sex cam de 70 de ori mai mult pe an, decat unul... 'care este'. Si pentru ca aceasta cifra bate la ochi, s-a mers din loc in loc pentru a afla ce ii face pe barbatii europeni, asiatici sau australieni sa fie mult mai atractivi pentru femei.

Britanicii tind sa fie catalogati in functie de imaginea pe care a cladit-o treptat Hugh Grant, cea a barbatului reverentios si bland. Insa conform unui sondaj din 2005 efectuat in 41 de tari, cu ajutorul a 317.000 de oameni, galantii britanici au atata 'priza' la doamne incat mai mult timp petrecut intre peretii locuintei nu inseamna nici pe departe plictiseala. Psihologii spun ca plimbatul noaptea pe alei frumoase, sarutatul in aer liber si escapadele amoroase oriunde exista teama de a fi prins, sunt afrodisiace excelente.

Daca americanii isi iubesc masinile cu traditie, australienii adora sa faca sex in ele. Aproximativ 75% dintre locuitorii Australiei declara ca au facut sex 'pe patru roti'. Drumul spre o petrecere nocturna pare a fi contextul cel mai potrivit pentru a convinge o femeie sa faca sex in masina, la un mic popas spre distractie.

Citeste si:
Cele mai bune pozitii in care ea conduce
Cele mai bune pozitii in care...

In Romania barbatii stiu ce vor, iar femeile accepta subtil totul. Daca esti sigur pe tine, nu iti va fi greu sa o cuceresti. Jocurile de limbaj al trupului, simtul umorului si abordarile directe constituie reteta succesului. Complimentele si atitudinea calma sunt la mare cautare, iar apropierile prietenoase starnesc mult mai mult interesul decat cele lipsite de 'continut'. Oare?

Tehnologia face si sexul sa functioneze - cel putin asta se intampla in China. Intalnirile acceptate dupa o partida buna de chat pe e-mail sunt in voga. Potrivit analistilor, foarte multe cupluri se formeaza gratie socializarilor virtuale. Internetul este o modalitate preferabila de a comunica scurt si cuprinzator ceea ce simti pentru partenera. O formulare de genul: 'Wow, aseara ai fost...' va starni fara indoiala reactiile celei care in final va dori repetarea experientei. Emoticonuri, caractere colorate, fond sugestiv si totul incepe sa semene cu camera plina cu trandafiri in care visezi sa faci sex. Diferenta e ca nu te mai chinui tu cu aranjarea decorului.

Citeste si:
Zonele erogene in functie de zodie
Zonele erogene in functie de...

Italienii isi gatesc drumul spre fericire. Nu e un secret faptul ca mancarea italieneasca, un vin de calitate si conversatia potrivita duc la sex. Tot ce trebuie sa faci este sa schimbi cateva opinii si sa incepi sa savurezi specialitatile italienesti. Psihologii spun ca mancarea si sexul au in comun un lucru important: ambele delecteaza profund simturile. De la a cina impreuna cu partenera ta, pana la a va hrani reciproc si a ajunge in ipostaze intime, nu e decat o chestiune de timp.

Barbatii indieni stiu ca o calatorie este intotdeauna mai interesanta decat destinatia ei. Placerea sexuala nu poate fi decat finalitatea unui intreg proces al seductiei. 'Karezza' este o tehnica prin care un barbat ramane 'inauntrul' unei femei timp de cel putin 10 minute si se misca doar atat cat este nevoie pentru mentinerea erectiei. Penetrarea e un demers extrem de precaut si se urmaresc in permanenta reactiile femeii. Din punctul de vedere al indienilor, metodele conventionale nu functioneaza pe deplin pentru atingerea unor stari pure ale placerii.

Citeste si:
Gesturi romantice
Gesturi romantice

Cuplurilor din Olanda le place sa experimenteze tot felul de pozitii. Evident ca asta implica si o dezinvoltura mai mare decat prin alte parti. 64% dintre olandezi nu ezita sa isi exprime fanteziile in timpul actului sexual, spre deosebire de mai putin de 50% dintre americani. Lucrurile stau astfel probabil si pentru ca ei se concentreaza asupra unor zone cu potential erotic trecute adesea cu vederea. Cu alte cuvinte, olandezii se bucura de tot ce primesc. Practice makes perfect!

Daca americanii sunt cel mai bun exemplu la capitolul “a vorbi atat de mult despre sex, incat la practica sa 'pici'", grecii sunt exact opusul. Ei isi manifesta discret pasiunea erotica oriunde, oricand. Ritualul seductiei desfasurat in public functioneaza intotdeauna pentru mai mult. Atingerile si soaptele sunt de asemenea o necesitate a bunei functionari a cuplului. Grecii spun ca americanii sunt prea 'incordati', relaxarea fiind cea mai buna solutie pentru a cuceri o femeie.

Citeste si:
Alerta rosie
Alerta rosie

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.