Fara sex in dormitor!

Uite ce e, stim ca te bate gandul sa incerci tot felul de nebunii in materie de sex. Chiar daca nu esti expert, mai bine decat sa regreti ca nu ai experimentat cateva acrobatii sexuale pe cinste, te inarmezi cu vointa si te pregatesti sa treci cu umor peste gafe, daca nu e posibil sa le eviti...

Regula este: Fara sex in dormitor! Ce alte posibilitati ai? Check them out:

Sex in dormitor, no more!Pe podea

Imagineaza-ti-o pe partenera ta: dupa o noapte incendiara, la birou, cu o fustita de primavara, care dezvaluie involuntar anumite zone... Colegele observa uimite pe corpul ei cateva semne bizare care aduc a vanatai si se simt datoare sa o consoleze, banuind amploarea nenorocirii in cuplu. Ea, aparent blazata: "A, fleacurile astea, prietenul meu e un animal. Azi noapte a preferat podeaua in locul patului - asa se practica noile pozitii pe care mi le-a dezvaluit..."

Spatiu cat cuprinde, posibilitati nelimitate. Interzis pudicilor!

Sub dus

Faptul ca femeile au descoperit si alte beneficii ale apei de la dus, nu este o stire de ultima ora. Mai interesante sunt poate metodele lor de autosatisfacere - de la incordarea coapselor, la sexul de una singura sub dus, nu e decat un pas.

Sigur ca este loc si pentru tine in cabina de dus. Temperatura apei se regleaza in functie de preferinte, iar spumantul de baie nu trebuie sa lipseasca. Apoi, in functie de intensitatea jetului de apa, va puteti astepta chiar la orgasm multiplu.

Dezavantaj: e posibil ca partenera ta sa inceapa sa petreaca mai mult timp singura sub dus, decat sa incerce sa ajunga la orgasm prin metode clasice. Indiferent de cat de entuziasmata este de "noua jucarie", masturbarea cu dusul nu ar trebui sa influenteze pasiunea din momentele voastre inime.

Citeste si:
Spioni in dormitor
Spioni in dormitor

Pe perete

Daca nu ai peretii vopsiti cu lavabila, hotarati ce haine sunteti dispusi sa riscati. Pozitia este simpla si merita: ea isi pozitioneaza picioarele in jurul taliei tale, sprijinindu-si partea dorsala de perete. Senzatii 'reci', dar inedite!

Pe balcon

Un spatiu limitat, dar atat de expus privirii curiosilor... Ideea de a 'juca periculos' si de a te lasa privit in timp ce faci sex, pot fi motive de ingrijorare sau surse de excitare.

Pe masa din bucatarie

Masuta noastra, cuibusor de nebunii... atat timp cat lasati ingredientele din bucatarie deoparte. Cina romantica se incheie cu un vin bun, iar desertul se savureaza la timpul lui, dupa ce veti fi eliberat complet masa...

Pe fotoliu

Este locul ideal pentru sex oral. Ea va sta asezata, cu picioarele desfacute, iar tu o vei 'saluta' din genunchi. Pentru cuplurile de contorsionisti va fi cu atat mai placut, cu cat se pot inghesui in fotoliu pentru a incerca pozitii bizare.

Citeste si:
Aforisme celebre despre sex
Aforisme celebre despre sex

Enjoy!

Articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.