Primul si cel mai important semn al falsitatii feminine in pat este lipsa umezirii. Oare?

Citeam zilele trecute un articol intr-o revista dedicata sexului puternic, iar mijloacele pentru detectarea unei amante "afone" erau mai mult decat primitive…

Revista cu pricina le spunea masculilor ca primul si cel mai important semn al falsitatii feminine in pat este lipsa umezirii. In momentul respectiv mi s-a facut pielea ca de gaina. Nu imi puteam imagina decat un smirghel care se freaca de pielea mea.

Adevarul e ca mimezi foarte bine atunci cand nu esti uda. Toate tipetele si urletele sunt al naibii de reale, pentru ca doare. Daca nu este uda, nu va simti placere in vecii vecilor si iti vei da si tu seama. In plus, revista te sfatuia sa incerci cu mana sa vezi daca exista precipitatii sau daca ai nimerit in desert. Oh well, nu am ajuns inca sa facem sex de la distanta, iar mana nu este singura care poate actiona drept barometru.

De unde stii daca mimeaza?Revenind, nu este atat de usor sa iti dai seama daca ea s-a prefacut ca are orgasm sau nu, dar daca te intereseaza cu adevarat poti afla. Toate semnele excitatiei pot fi prezente. Poate avea sfarcurile intarite, poate sa prezinte o roseata usoara, poate sa fie inundata si in acelasi timp poate sa nu aiba orgasm. Momentul de dupa actul ratat este mai edificator in acest sens. Astfel, daca nu are nevoie de cateva minute pentru a reveni pe pamant, atunci poate trezi suspiciuni. Daca se repede imediat sa faca un dus sau fuge pana in bucatarie sa fumeze o tigara, e foarte posibil sa nu fi terminat. Teoretic, privirea ar trebui sa ii fie pierduta si sa fie nevoita sa astepte cateva minute pana cand sa se simta capabila de a face sau a se gandi la orice altceva.

Daca ai impresia ca prietena ta falseaza sau a falsat in dormitor, atunci ar trebui sa vorbesti cu ea. Cea mai proasta decizie pe care o poti lua este sa o intrebi direct: tu ai avut orgasm? Acorda-i un pic de timp si alege un moment cu mai putina incarcatura sexuala in care sa ii spui pasul tau.

Nu te simti ofensat de faptul ca e posibil sa fi mimat. Exista numeroase motive pentru care ea a luat decizia de a te pacali. Poate era pur si simplu obosita si vroia sa te incurajeze sa termini mai repede, pentru a nu iti rani orgoliul. Un alt motiv mai realist este tocmai presiunea care atarna acum pe umerii nostri. Cu toata emaciparea feminina, independenta, reafirmarea sexualitatii noastre, se considera ca ar trebui sa avem orgasm la orice ora din zi si din noapte, cu orice barbat. Ah, si daca se poate sa avem si orgasme multiple, ar fi perfect! Ok, mentalitatea s-a schimbat, inhibitiile nu ne mai impiedica sa urlam de fericire, dar anatomia noastra nu prea s-a schimbat, chiar daca revistele pentru femei vor sa ne contrazica.

Foto: skins.be

Un articol de Ela


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.