Exista o zicala veche, conform careia fetele bune spun "nu", iar fetele rele intreaba "cand".

In principiu, vorbim despre dihotomia clasica stabilita de psihicul masculin: inocenta vs. vampa, casnica vs. petrecareata, Paris Hilton vs. Liv Tyler. Ramane de stabilit care dintre aceste tipologii este potrivita pentru tine.

Barbatii sunt atrasi instantaneu de arhetipul Pamelei Anderson, dar stim cu totii ca unul dintre aspectele ei atractive (in afara de primele doua...) este tocmai faptul ca nu poate fi "imblanzita", daramite sa o mai si tii pe langa casa. Cand vine vorba despre casatorie si progenituri, fiecare isi doreste ADN-uri "limpezi". Cu toate acestea, tentatia ramane: un barbat vrea "the best-ul" fiecarei lumi: printesa care zambeste inocent lumii devine vampa in pat.

Care sunt avantajele si dezavantajele cand ai de a face cu fete bune si fete rele? Este posibil sa regasesti ambele tipologii in caracterul unei singure femei?

Fete bune vs. fete releFata rea

Calitati:

1. Este sufletul petrecerilor pe care, desi le frecventeza des, arata intotdeauna ca scoasa din cutie. Are simtul umorului, flirteaza, este imprevizibila si te poate face sa simti, din toate punctele de vedere.

2. Setea permanenta de adrenalina este "semnul" dupa care o recunosti oricand. Pentru ea interesant inseamna riscant si nu prea are timp sa fie deprimata sau sa se intrebe ce ar fi frumos sa faca, daca intr-o zi s-ar trezi plictisita.

3. De 3X femeia vrea de 3X sex (pe zi, eventual), asa cum multe alte lucruri bune se intampla la puterea a treia in cazul ei.

4. E pur si simplu sexy: hot look + atitudine incitanta, fara a fi superficiala. Are "pedigree" si devine centrul atentiei oriunde s-ar duce, iar pentru asta nu are nevoie de tocuri cui si fusta de-o palma.

Nu este loiala...

Defecte:

1. Felinele "sauvage" sunt facute pentru a fi libere - pentru ea, o relatie stabila este echivalenta captivitatii.

2. Adora pericolul si la propriu si la figurat. De la a conduce cu 200 km / h, pana la a conduce sub influenta a diverse substante este doar o chestiune de moft.

2. Fiind imprevizibila, iti poate trada increderea la fel de usor cum reuseste sa o castige. Toata lumea o vrea, ea stie asta foarte bine si pentru ca se plictiseste repede, cauta in permanenta orice o poate face sa se simta bine, chiar daca nu esti tu cel care ii ofera satisfactie.

4. Tinde spre egoism si este pretentioasa, asa ca nu poate fi vorba de low-cost in cazul ei. Trebuie sa fii intotdeauna pregatit pentru surprize...

Fata buna

Calitati:

1. Adorabila in inocenta ei, poate fi usor de iubit. Dar mai interesant pentru un barbat este aparenta ei disponibilitate pentru a fi convertita in "bad girl".

2. Are o atitudine pozitiva, rareori starneste conflicte, este un bun ascultator si poate pastra secrete.

3. Este devotata, mentine relatii durabile si ar fi o mama excelenta.

4. Inainte de orice altceva, iti este cea mai buna prietena si ar prefera sa renunte la dorintele ei, pentru a te ajuta sa le implinesti pe ale tale.

De ce totusi ea nu este ce ti-ai dori?

Defecte:

1. Viata alaturi de ea ar putea fi lipsita de evenimente de orice fel, de vreme ce prefera sa stea acasa si sa vizioneze comedii romantice, decat sa iasa undeva in oras.

2. Sexul ar putea sa nu fie spectaculos, pentru ca experienta ei in acest sens se limiteaza daca nu la tine, cel mult si la barbatul de dinaintea ta.

3. Nefiind pretentioasa din fire, nu prea te surprinde ca prezenta si nu incinge atmosfera in jur cand apare la intalnirile voastre cu prietenii.

Prin urmare, femeia perfecta ar intruchipa toate aceste calitati si defecte: ar fi sociabila, sexy, "salbatica", ar starni controverse, s-ar imbraca frumos si ar urmari filme bune... Daca asculta vreo "Minune" sa nu-mi scrieti!

Foto: skins.be

Un articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.