... pentru ca stiind cum e ea, mai afli cate ceva despre tine...

Daca implinirea cuplului depinde in mare masura de structura temperamental-afectiva a partenerilor, erotismul feminin a fost clasificat in trei categorii. Rostul schemei este sa descoperi tipologia compatibila si... sa traiesti bine.

Afla cum este ea, rezolva testul pentru a descoperi ce personalitate ai in pat si trage concluziile.

Tipul pasional

Asteptarile sunt ca femeia apartinand acestei tipologii sa fie extrem de accesibila, centrata pe placerea erotica si fara prea mari pretentii in rest. Vestea (buna sau rea) este ca si ele au nevoie de afectiune pentru a fi cu adevarat fericite, chiar daca senzualitatea lor pronuntata si tendinta de a aprecia uneori exclusiv latura sexuala a relatiei le da satisfactie pe termen lung. In linii mari, vorbim despre un fel de "Catwoman", pentru care fidelitatea este regula numarul unu, numarul doi si numarul trei. Se spune ca e blanda, dar zgarie rau...

Pat cu personalitateTipul afectiv

Daca te afli printre fanii sexului "atletic", ai gresit categoria.
Aici femeia are nevoie de mult timp pentru a atinge nivelul maxim al erotismului. Preludiul este totul pentru ea, ceea ce inseamna ca rabdarea ta va fi adesea pusa la grea incercare. Marele avantaj este ca tinde sa formeze relatii stabile, fiind capabila sa ofere multa incredere si siguranta barbatilor, prin energia afectiva pe care o transmite in mod natural.

Tipul artist

Boema, sexy, imprevizibila... este genul de femeie care nu va putea fi niciodata inteleasa de un barbat superficial. Nu accepta monotonia in cuplu si stie foarte bine sa o evite. Principala problema cu care se confrunta si care ii este reprosata este inconsecventa, neinteleasa de majoritatea barbatilor. In rest, nu reuseste intotdeauna sa se faca inteleasa, pentru ea totul pare sa fie un joc..., dar nu-i nimic, e artista.

Ce personalitate ai in pat?

1. Sloganul publicitar care te-ar convinge sa cumperi o bautura racoritoare:

a. "Satisface setea!" (2 pct)
b. "Energie pentru oameni puternici" (3 pct)
c. "Produs 100% natural" (1 pct)

2. Pentru tine sexul inseamna:

a. a darui placere (3 pct)
b. a primi placere (1 pct)

3. Pui in practica fanteziile tale sexuale?

a. destul de multe, imi place sa incerc senzatii noi (2 pct)
b. pe toate, ii face placere si partenerei mele (3 pct)
c. rareori, pe cele mai cuminti (1 pct)

4. Cate pozitii incerci in timpul unei partide de sex?

a. una - clasic, dar profund (1 pct)
b. 2-3 (2 pct)
c. 5-6 (3 pct)

5. Iti face placere sa ii vorbesti partenerei tale in timp ce faceti sex?

a. gasesc adesea cate ceva de spus (3 pct)
b. ii spun doar ca o iubesc (1 pct)
c. prefer sa ma limitez la limbajul trupului (2 pct)

6. Ati incercat sa faceti sex "la distanta", prin intermediul telefonului?

a. da, am ajuns si la orgasm (3 pct)
b. imi place sa ii soptesc cateva cuvinte (2 pct)
c. nu am incercat, nu cred ca m-ar satisface suficient (1 pct)

7. Ce alegi intre:

a. masina sport (2 pct)
b. bicicleta (1 pct)
c. motocicleta (3 pct)

8. Cand discuti in contradictoriu cu partenera ta:

a. incerci sa aplanezi conflictul (3 pct)
b. iti sustii ferm punctul de vedere (2 pct)
c. argumentele ei sunt convingatoare (1 pct)

9. Admiri lenjeria ei intima:

a. rosie (2 pct)
b. neagra (3 pct)
c. alba (1 pct)

10. Pe o scara de la 1 la 5, cat de important este sexul in viata ta?

a. 5 (3 pct)
b. 3 (2 pct)
c. 1… si coboara (1 pct)

Rezultate:

10 - 16 puncte

Esti tandru si atent, exact cum ii place ei. Unii ar spune ca este cu adevarat norocoasa... Pentru tine, reteta e simpla: tu tii "fraiele" relatiei, partenera ta te sustine. Ea se pierde adesea intr-o lume a fanteziei si, desi gaseste satisfacatoare latura "dura" a personalitatii tale, nu considera ca ar trebui sa iti marturiseasca vreodata ce gandeste cu adevarat. Tu te temi de respingere si de esec, iar ea nu isi permite sa se lase "ranita" de un barbat, oricat de mult l-ar iubi. In felul vostru, va potriviti.

17 - 23 de puncte

Numai pentru ca te-ai situat intre cele doua extreme, nu inseamna ca esti "normal". Sexologia a renuntat de mult la termenul "normalitate". S-ar putea chiar sa fii intr-o situatie mai grea decat a celorlalte tipologii. Inclini cand in dreapta, cand in stanga. Esti destul de indecis in primul rand cu tine si apoi in legatura cu ceea ce vrei - de aici, neincrederea in partenera. Uneori esti calm si sarmant, alteori "erupi" asemenea unui vulcan, pentru ca apoi sa te "stingi" rapid. Ai un comportament "policrom", daca ar fi sa ne exprimam artistic, insa acesta nu este neaparat un lucru care sa te sperie. Poate doar pe femeia de langa tine…

24 - 30 de puncte

Ti-ai facut un obicei din a juca femeile pe degete si poate de aceea ai ajuns "stapanul artei". In general, oamenii prefera sa nu isi exprime direct si sincer fanteziile, dar "in particular" existi tu, exceptia de la regula. Te incita diversitatea si esti gata sa incerci orice acrobatie sexuala, mai cu seama daca partenera ta accepta provocarea. Nu esti satisfacut decat in contexte riscante, convins fiind ca victoria poate fi savurata pe deplin doar in clipa in care observi expresia invinsului. Pentru ca nimic nu este infailibil si fiecare actiune are consecintele ei, aminteste-ti doar ca pe masura ce ajungi mai sus, alunecarea se anunta tot mai dureroasa!

Foto: skins.be

Un articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.