Tatuajele sunt preferate de tot mai multe celebritati.

In mintea societatii saizeciste simbolistica tatuajelor era fara exceptie asociata marinarilor, bikerilor, criminalilor sau prostituatelor. Desenele pe piele marcau clar apartenenta la clasa de jos. Nu exista o modalitate mai buna prin care star-urile rock sa isi manifeste indignarea fata de "moralitatea zilei", decat prin afisarea unui tatuaj. Artisti ca Janis Joplin au revolutionat insa stereotipurile in body art, asa cum au facut-o si in muzica. Desenul de pe piele devenise un brand care urla a rebeliune, ceea ce in anii '60 inca era socant.

Astazi nimic nu mai e la fel... Din "era rock", pielea desenata s-a extins spre noi orizonturi, iar tatuajele sunt preferate de tot mai multe celebritati pop, aflate constant in posturi fashionable. Sunt mai degraba accesorii trendy decat simboluri ale unor principii.

Tatuajele arata cu atat mai bine pe corpul unor celebritati adorate in lumea intreaga. Desi parerile barbatilor sunt impartite in ceea ce priveste preferintele pentru femeile cu tatuaje, un top care include 10 dintre cele mai sexy vedete "marcate", nu poate fi refuzat. Acestea sunt opiniile noastre:

Cele mai sexy femei cu tatuaje1. Angelina Jolie

Cele mai sexy femei cu tatuaje2. Alyssa Milano

Cele mai sexy femei cu tatuaje3. Jessica Alba

Cele mai sexy femei cu tatuaje4. Carmen Electra

Cele mai sexy femei cu tatuaje5. Beyonce Knowles

Cele mai sexy femei cu tatuaje6. Victoria Beckham

Cele mai sexy femei cu tatuaje7. Pamela Anderson

Cele mai sexy femei cu tatuaje8. Drew Barrymore

Cele mai sexy femei cu tatuaje9. Janet Jackson

Cele mai sexy femei cu tatuaje10. Britney Spears

Au fost vremuri in care top modelele nu s-ar fi gandit vreodata sa isi tatueze pielea. Acum, "trend-ul tusului" a facut victime printre cele mai sexy dintre ele.

Cele mai sexy femei cu tatuaje1. Kate Moss

Cele mai sexy femei cu tatuaje2. Naomi Campbell

Cele mai sexy femei cu tatuaje3. Christy Turlington

Cele mai sexy femei cu tatuaje4. Stephanie Seymour

Cele mai sexy femei cu tatuaje5. Amber Smith

Galerie foto: skins.be

Un articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.