Toata lumea stie, dar nimeni nu spune...

Ai comis-o, traieste cu boacana! Ti-au umblat ochii pe unde nu credeai ca-ti vor ajunge mainile si te-ai ales cu o frumusete de aventura, pe care nu stii cum s-o dosesti mai bine. Sa fim seriosi: problema nu este ca unul sau altul dintre partenerii unui cuplu insala, ci ca la un moment dat celalalt afla! Daca te mai chinuie putin si constiinta, uite cum ajungi sa pierzi ore in sir de somn intrebandu-te daca sa ii spui sau nu ca o minti cum apuci.

Pui tu tara la cale, iti organizezi eficient timpul pe care il imparti la sapte meleaguri feminine, dar pana cand? E imposibil sa nu se prinda la un moment dat ca o traduci. Iar cand se intampla asta, sansele ca ea sa-ti spuna "Ai unda verde sa ma joci pe degete, cu conditia sa stiu" sunt cam tot atat de mari ca in cazul in care te-ar crede daca "ai recunoaste" ca esti un dobitoc si ca, desi ai inselat-o, tot pe ea o iubesti.

A fi sau nu infidel?Semnale exista, a se citi printre randuri!

1. Primele repercusiuni sunt la nivelul comunicarii: fie dialogul se cam duce de rapa imediat ce pe tine te preocupa mai mult planurile tradarii, fie se schimba in (prea mult) bine, deci denota entuziasm neobisnuit si, in final, starneste suspiciuni.

2. Majoritatea infidelilor transmit in mod inconstient semnale despre comportamentul lor duplicitar. De aceea, nici nu prea au cum sa camufleze anumite lucruri, ceea ce ar trebui sa fie un avantaj pentru o victima vigilenta.

3. Se spune ca "omul se impiedica de adevar la tot pasul, dar adesea se ridica si isi continua drumul". Mai mult decat sa nu vezi trenul nici cand te loveste, ce sa ti se intample? Atunci cand ai dovezi ale infidelitatii si nu ai reactii, nu ar trebui sa te surprinda ca esti mintit, pentru ca asta faci si tu cu propria persoana.

4. In cazul infidelitatii, evidentul devine subtil, iar atentia se modifica: ascendent pentru cel tradat, care devine interesat sa aprofundeze ceea ce ii trezeste suspiciuni si descendent pentru tradatorul care incepe sa gafeze. Chiar daca nu au loc reactii inadecvate in momentul in care se simte ca ceva nu este in regula, detaliile trebuie urmarite pana la alcatuirea unui scenariu sugestiv.

5. Anumite indicii pot duce chiar la identificarea persoanei care completeaza triada. Cand e vorba de cineva cunoscut, partenerul de cuplu are tendinta sa faca mai usor gafe.

6. Daca exista banuieli, instinctul trebuie urmat! Ignorarea este o greseala. De obicei, un caz de infidelitate nu se descopera cu usurinta, pentru ca se aseamana cu un joc de strategie: dovezile exista, dar asteapta sa fie descoperite.

10. Cel care insala si scapa nedescoperit, va deveni mai curajos. Asta inseamna ca daca a facut-o o data, o va face din nou! Important e ca celalalt sa se decida daca accepta sa fie doar un nume pe o lista sau sa strice infidelului socotelile la bilant.

Conform statisticilor, 2 din 3 victime ale infidelitatii nu au habar despre ambivalenta partenerilor de cuplu, pentru ca interpreteaza incorect semnalele nonverbale.

Foto: skins.be

Un articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.