Exista un loc potrivit, un moment oportun, o maniera ampla si una concisa pentru tot ce faci.

Cand vine vorba de sex rapid, femeile pot avea sentimentul ca barbatii au parte de putina distractie si... cam atat. Fie nu le pica bine, daca avem in vedere faptul ca ele au nevoie de preludiu pentru a se "aprinde", fie sunt empatice, caz in care se creeaza complementaritate: ea isi doreste o experienta rapida, dar e posibil ca din asta sa obtina mai degraba frustrare decat satisfactie.

In viziunea tantrica, de exemplu, sexul este o arta care necesita timp si atentie. Cu toate acestea, nu este exclusa posibilitatea de a "rezuma" actul prelung de intimitate a cuplului. Astfel, ritualul sexual implica timp pentru dragoste, pregatire pentru obtinerea orgasmului si contactul propriu-zis. Pentru evitarea unor stari negative, Tantra propune cateva trucuri pentru quickie ca la carte:

Sex contracronometru10 minute sunt de ajuns in cazul sexului rapid, pe care il poti practica, de ce nu, zilnic, ca un program asemanator celui de fitness.

Scenarii posibile:

1) In fiecare dimineata, inainte ca tu si partenera ta sa va ridicati din pat, faceti sex, dar nu mai mult de 10 minute! Scopul nu este sa ajungeti la orgasm, ci sa va apropiati, sa atingeti un anumit nivel al comunicarii fizice si nu numai. Alegeti o pozitie care va permite sa stabiliti contactul vizual.

2) Imediat ce va treziti, puteti petrece 10 minute unul in bratele celuilalt. Priviti-va in tentativa de a va saruta si ramaneti aproape, fara insa a va atinge buzele.

3) In fiecare seara, cu exceptia acelora in care va intalniti pentru a petrece mai mult timp impreuna, chiar daca sunteti obositi, acordati-va 10 minute pentru sex. Ai grija sa te opresti inainte de ejaculare!

4) Propune-i sa faceti sex undeva unde nu ati mai incercat: in masina (eventual ea iti face sex oral in timp ce conduci), in bucatarie, in clubul vostru preferat. Locurile publice implica mai multa precautie si… nu, nu trebuie sa-ti faci un obicei din asta - in forma sa cea mai grava, exhibitionismul este considerat delict si se sanctioneaza ca atare!

Scopurile unei quickie tantrice:

- mentinerea / sporirea energiei sexuale;

- antrenament pentru femeile carora le ia ceva timp sa intre in atmosfera romantica si pentru barbatii care au probleme cu ejacularea precoce;

- optimizarea comunicarii in cuplu;

- intarzierea si reducerea aparitiei unor disfunctii sexuale cauzate in special de inaintarea in varsta.

Apropo de ultima idee, stiti ce ii imbatraneste mai intai barbatului: sotia, desigur…

Foto: skins.be

Un articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.