Probleme cu viata sexuala? Foloseste-ti cel mai important organ sexual: creierul - "pasaportul" tau spre Nirvana.

Iata 3 dintre cele mai populare fantezii sexuale feminine, potrivit sondajelor, si cateva trucuri pentru a le transpune in realitate:

FANTEZIA 1 - Tu esti virgin, ea te initiaza in arta placerii

De ce o incita: este un joc al puterii, un joc "interzis" pentru amandoi, un joc stimulant...

Stilul "secretarei sexy":

Partenera ta imbraca o fustita de-o palma, care ii dezvaluie cu obraznicie jartierele negre, incalta o pereche de pantofi stiletto si tine un creion subtire intre buze, in timp ce iti urmareste reactiile. Apoi prepara un cocktail, te invita sa te asezi pe canapea, iar ea ramane pe un scaun, in fata ta, miscand picioarele in asa fel incat sa-ti atraga atentia asupra… pastreaza misterul, te implica intr-un joc de teasing.

Fantezii devenite realitateCand atmosfera se va fi incins, ea se apropie de tine si te priveste in timp ce iti scoate usor hainele. Isi trece degetele peste pieptul tau si te intreaba daca vrei sa faca dragoste cu tine, asigurandu-te ca nu va spune nimanui… Iti cere sa ii desfaci sutienul si sa ii atingi sanii, iar ea, intr-un joc al degetelor, coboara usor spre pantalonii tai. Iti admira corpul, te saruta si te priveste in timp ce iti scoti toate hainele. Te invata sa o atingi si isi misca trupul in asa fel incat sa ajungi la extaz. Nu uita ca este "prima oara" cand faceti dragoste! Fantezia se termina cand… pierdeti controlul.

Truc: trebuie ca totul sa se desfasoare in crescendo - ea te seduce cu miscari lente, tu te lupti sa grabesti actiunea, osciland intre a-ti smulge hainele de pe tine si a tine seama de consecintele unui gest probabil necuvenit.

FANTEZIA 2 - Sclavul sexual

De ce o incita: sa fim seriosi, cui nu i-ar placea sa i se faca toate poftele?

Jocul accesoriilor

Ea are nevoie de o jacheta din piele, o esarfa, ciorapi din matase, sutien cu push-up si bikini. Va sta in picioare in fata ta si va incepe sa comande lucruri marunte, la inceput: iti cere sa ii aduci un pahar cu sampanie, sa ii faci masaj etc. si te asigura ca vei primi pedepse pentru nesupunere. Pastreaza o atitudine dura si iti ordona sa te asezi pe pat. Iti leaga apoi mainile cu o esarfa si iti saruta fiecare parte a corpului, folosind limba in zonele sensibile.

Daca va face placere, puteti utiliza diverse obiecte, pentru ca jocul sa devina mai interesant. Cand pari sa savurezi ceea ce iti ofera, se indeparteaza brusc si te determina sa o implori pentru a obtine placere. Fantezia se sfarseste odata ce te anunta ca iti este permis sa o satisfaci.

Truc: partenera ta trebuie sa mentina rolul "stapanei", desi tu incerci sa o intimidezi.

FANTEZIA 3 - Rapita de un strain

De ce o incita: violul "safe" este fantezia multor femei, cu mentiunea ca se adapteaza principiilor de siguranta ale fiecareia. Principala caracteristica este prezenta controlului, in ciuda faptului ca vorbim despre un act al obedientei impuse. Astfel, in mod paradoxal, devine ridicola denumirea de "viol". Pasionant si riscant, dar niciodata dureros sau traumatizant, violul din mintea femeilor se manifesta ca impuls erotic.

De ce te va incita si pe tine: a fi in postura agresorului fizic este un subiect tabu pentru barbati. Oportunitatea de a-si dezlantui o serie de "apucaturi" specifice instinctului primar, fara a suporta consecintele, este incitanta pentru orice barbat.

Partenera ta sta relaxata in camera voastra si nu poarta haine. Tu te strecori pe usa intredeschisa, ii acoperi gura cu mainile si ii promiti ca nu o vei rani, atat timp cat face ce i se cere. Porti haine negre (eventual ceva din piele), iar ea se simte cu atat mai vulnerabila cu cat are constiinta goliciunii fizice. Te asezi deasupra ei, ii mangai parul si astepti ca ritmul respiratiei sa-i revina la normal. Ea pare confuza, nefiind in stare sa-ti anticipeze miscarile, iar tu ii atragi atentia ca nu ar trebui sa se dezbrace inainte de a acoperi ferestrele camerei. Isi doreste cu disperare sa fie salvata, insa ramane fascinata de abordarea directa a "strainului". Daca incearca sa se apere, tu ripostezi, ii cuprinzi bratele si incepi sa ii descrii detaliat ce intentionezi sa-i faci, privind-o continuu. Nu va putea admite niciodata, desi gaseste stimulant fiecare gest al tau. Riposteaza, dar iti permite sa continui. Se simte in pericol, dar corpul ei cedeaza si… este pregatita pentru tine. Finalul fanteziei.

Devianta sexuala? Excese cu inclinatii spre S&M? Am mai auzit… Poti eticheta pe oricine sau poti pur si simplu sa nu ignori faptul ca ai acces intr-o lume in care dispar limitele existente in mod normal in societate. Daca libertatea implica asumarea propriilor actiuni, te poti exprima liber. Daca teama exista pentru ca s-a pierdut libertatea, nu iti este recomandat sa te temi. Poti fi oricine si poti visa orice, fara a fi nevoit sa dai explicatii celor care s-ar putea, de fapt, sa te sustina tacit.

Foto: skins.be

Un articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.