Ce stii, de fapt, despre sex?

Mitul 1: Odata cu pierderea in greutate, penisul se mareste

Cand slabesti semnificativ, partea tesutului adipos care se afla la baza organelor genitale se va reduce si ea, iar penisul va parea mai mare. Insa nu poate fi vorba in niciun caz de cresterea dimensiunii lui.

Mitul 2: Cearcanele vizibile, cresterea pronuntata a parului pe anumite zone si abilitatea scazuta de a mentine o erectie sunt cateva dintre simptomele masturbarii excesive

Repercusiunile masturbarii excesive constau eventual in iritatii la nivelul organelor genitale, fara a se fi constatat si demonstrat modificari de natura fizica. In definitiv, ceea ce este excesiv pentru unii, nu e suficient pentru altii...

7 mituri despre sexMitul 3: Persoanele virgine nu pot experimenta orgasmul la primele contacte sexuale

Nu exista reguli in acest sens. Cei care exerseaza orgasmul prin autosatisfacere inaintea inceperii vieti sexuale propriu-zise, sunt in principiu demolatorii acestui mit. Asadar, persoanele virgine pot experimenta orgasmul inca de la primul contact sexual.

Mitul 4: Marimea nu conteaza

Din America a pornit fara indoiala obsesia marimii, prin promovarea termenului la nivel de PR: muschi mari, sani mari, cladiri mari... Hollywood-ul ne-a aratat ca barbatii ambitiosi "au cu ce" si continua sa tenteze prin fabricarea a noi si noi mituri. Adevarul este ca marimea conteaza, iar asta pentru ca exista terminatii nervoase si in adancimea vaginului. Apoi, cum si zona de intrare in vagin este foarte sensibila, grosimea penisului devine importanta. O formula 2 in 1 are toate sansele sa produca extaz.

Mitul 5: Afrodisiacele pe baza de plante nu functioneaza

In legatura cu acest subiect, exista numeroase traditii ale diverselor culturi. De mii de ani, secretul sexului excelent consta si intr-o serie de "potiuni miraculoase" 100% naturale. S-au efectuat diverse studii pentru a se demonstra efectul unor plante asupra libidoului si s-a constatat ca rhodiola sau catuaba au rol afrodisiac, respectiv amelioreaza disfunctiile erectile. Utilizarea acestor metode poate deveni eficienta cu atat mai mult cu cat se constituie intr-un stil de viata - un singur ceai din plante sau aprinderea unor betisoare parfumate nu vor rezolva "n" probleme fintr-o data.

Citeste si:
De ce mimeaza?
De ce mimeaza?

Mitul 6: Folosirea a doua prezervative suprapuse in timpul aceluiasi act sexual ofera mai multe siguranta

Nu se folosesc niciodata doua prezervative in acelasi timp, pentru ca se produce frictiunea acestora, iar riscul ruperii sporeste.

Mitul 7: Daca o femeie face dus sau urineaza la finalul actului sexual, riscul sarcinii se reduce considerabil

In ceea ce priveste dusul, varianta opusa este cea reala. Contactul cu apa face ca sperma sa ajunga mai rapid in interiorul vaginului. In plus, pana ce partenera ta ajunge la toaleta, milioane de spermatozoizi isi vor fi gasit deja calea spre... "finish".

Foto: skins.be

Un articol de Danut


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.