Vazut, placut, f…olosit. Pe scurt, one night stand. Exista argumente pro si contra pentru acest tip de relatie.

Motive:

1. Daca femeile se simt motivate de o despartire recenta si incearca astfel sa puna capat trecutului, barbati nu au nevoie de astfel de motive pentru a se angaja in aventuri de o noapte. La noi totul pare mai usor...

2. O perioada mai lunga de abstinenta te poate arunca in bratele cuiva necunoscut, pentru ca refuzi sa uiti cum e sa faci sex, desi stii ca e ca mersul pe bicicleta… Pur si simplu te simti atras de cineva si nu vrei sa ratezi ceea ce ar putea fi orgasmul vietii tale.

One night stand3. Esti intr-o relatie in care te simti plafonat si plictisit si vrei sa incingi putin atmosfera, fara a afecta insa cuplul. In plus, iti doresti sa faci sex fara implicatii emotionale, alinturi...

Reguli:

1. Nu te implica afectiv si nu face promisiuni! Se numeste partener de o noapte cel care ar trebui sa dispara imediat ce rasare soarele.

2. Nu te lansa intr-o astfel de relatie considerand ca ai ceva de demonstrat cuiva. Fa-o pentru ca asta iti doresti, preferabil intr-un moment in care nu esti implicat intr-o relatie de durata.

3. Daca ai totusi o partenera stabila, casa ta nu este locul ideal. Varianta cea mai buna: un teren neutru, eventual un loc public.

4. S-ar putea sa dai peste cineva cu care sa te potrivesti de minune, insa si sansele dezamagirii sunt foarte mari, stangaciile fiind inevitabile atunci cand nu cunosti dorintele celuilalt.

5. Utilizarea prezervativului nu este o optiune, ci o obligatie. Sansele contactarii BTS sunt mai mari in acest caz.

De stiut:

- Barbatilor le pica cu tronc femeile al caror raport talie/solduri este de 0,7 (se impart cm taliei la cm soldurilor)

- Femeile prefera instinctiv barbatii care au un sistem imunitar puternic - se declanseaza o reactie automata. E chestiune de feromoni…

- Barbatii tind sa se lase sedusi de femeile care miros a scortisoara sau vanilie

- Au succes mai ales femeile care poarta ceva rosu (sugereaza pasiune) si barbatii care se imbraca in albastru (sugereaza fidelitate).

Citeste si:
Cum convingi o virgina... intarziata?
Cum convingi o virgina......

Repercusiuni:

In functie de ceea ce iti doresti si de tipul personalitatii tale, vei avea parte de distractie sau vei ramane cu "golul" din urma experientei. Daca esti in cautarea cuiva alaturi de care sa te trezesti dimineata, slabe sanse sa o gasesti prin aventuri de o noapte.

Foto: skins.be

Un articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.