Pentru o viata sexuala mai buna...

Si ce daca facem sau nu sex de 3 ori pe zi? Si ce daca ne certam din motive stupide, trantind usa in semn de "iarta-ma, stiu ca am gresit, dar, pentru ca nu vreau sa recunosc, prefer sa plec"? Important este ca finalul zilei suntem din nou impreuna, iar asta pentru ca, printre altele, sexul conteaza.

Sugestii:

1. Alege rosul! Pentru decor sau lenjeria intima a partenerei, aceasta culoare este plina de semnificatii erotice. Violetul si bleumarinul se incadreaza de asemenea in categoria nuantelor sexy, iar la polul opus se afla culoarea gri.

6 trucuri in pat2. Vibratii. Ai incercat vreodata sa faci sex pe o masina de spalat in functiune? Senzatiile sunt inedite, iar ea va simti cu greu diferenta intre penisul tau si super-vibratorul de care era foarte multumita.

3. O chestiune de condiment. Daca in ziua actului sexual vei consuma produse pe baza de scortisoara, menta sau lamaie, lichidul tau seminal va avea un gust mult mai placut decat daca te hranesti cu ceapa, curry sau usturoi.

4. Cu ochii in soare. Daca aveti ocazia si vremea tine cu voi, porniti la drum intr-o masina care are eventual trapa si geamuri compacte. Opriti-va intr-un loc placut, deschide trapa, lasa-ti partenera sa iasa doar pe jumatate din masina sprijinindu-se pe brate, tu ramai inauntru si incearca sa-i faci... numai lucruri placute. In cazul in care va trece cineva prin zona, o va vedea… bronzandu-se, desigur. Puteti face apoi schimb de locuri.

5. Bule si ingheata. Cand faci sex oral, include inghetata sau sampanie in jocul vostru. Penisul este cu atat mai sensibil la astfel de stimuli, asa incat senzatiile vor fi naucitoare!

6. Avocado si pasiune. Inainte de a face sex, sugereaza-i partenerei tale sa consume avocado. Va avea o stare excelenta gratie substantei numite feniletilamina, continuta de acest fruct. Ar fi ideal ca si tu sa te hranesti cu alimente care o contin.

Citeste si:
8 pozitii pentru sex in masina
8 pozitii pentru sex in masina

Foto: skins.be

Un articol de Danut


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.