Ce sa nu o intrebi niciodata, daca nu te-ai plictisit inca de sexul cu ea?

Asta... si apoi pentru ca asemenea gafe sunt permise numai persoanelor sub 18 ani... hai 19...

1. Ce ai facut cu bricheta/telecomanda/mobilul/cheile mele?

Ea stie clar ca nu s-a atins de niciunul dintre acele lucruri, dar este absolut convinsa ca nu vei renunta pana cand nu le va scoate in mod miraculos fie de sub canapea, fie dintr-un sertar sau chiar din buzunarul pantalonilor tai...

Ti-ar raspunde: "Le gasesti fix acolo unde le-ai lasat".

7 intrebari imposibile2. Nu ai ajuns inca la orgasm?

Unele femei ar putea considera ca acesta este un semn de afectiune din partea barbatilor, insa cele mai multe s-ar gandi direct sa-i pocneasca.

Ti-ar raspunde: "Adica, nu ma iubesti indeajuns de mult incat sa-ti dai seama? Si… de cand iti pasa? Cu cine te mai culci?"

3. Cati parteneri ai mai avut?

Evident ca ai vrea sa afli cateva dintre secretele ei, dar nu si ca s-a culcat cu toata echipa ta preferata de fotbal. Speri ca raspunsul va fi: "O, nu, iubitule, tu esti primul"? Ok, oricum nu vei afla niciodata.

Ti-ar raspunde: "Am pierdut sirul dupa prima saptamana".

4. Cum am fost in pat?

Daca intrebi asta, spera ca are simtul umorului si ca va trece cu bine peste...! Nu are rost sa faci pe masculul feroce, stiind de fapt ca a fost bine pentru amandoi. De obicei, aceasta intrebare vine din nevoia ca cineva sa iti "gadile" orgoliul si s-ar putea ca ea sa accepte asta. Numai nu te astepta sa-ti si sara in brate. Daca a fost sub nivelul asteptarilor, fii totusi diplomat, iar data viitoare arata-i tu...

Ti-ar raspunde: "Nimic spectaculos. Am avut parte si de mai bine".

5. Am fost mai bun decat "fostul"?

Cineva se simte nesigur? E clar ca nu intrebi asta in speranta unui raspuns sincer, ci pentru a o determina sa te asigure ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Stii foarte bine ca o astfel de intrebare face apel la bunul simt al partenerei, care tinde automat spre raspunsul pozitiv. Prin urmare, daca o minti, minte-o frumos si fii retinut cu detaliile in privinta "fostelor".

Ti-ar raspunde: "Nu. De ce, eu am intrecut-o pe ultima?"

6. Unde ai invatat sa faci "asta"?

De fapt nu ti-ai dori sa stii adevarul, asa ca accepta sa te ignore, sa-ti zambeasca misterios si spera sa nu-i "scape" urmatoarea fraza:

"Intreaba-ti prietenul. El stie mai multe".

7. Te superi daca diseara invit si baietii la cina/ies cu baietii in oras?

Indiferent ce ar face, nu poate castiga: daca raspunde afirmativ, probabil ca vei sta cu ea, insa vei fi irascibil toata seara. Daca iti aproba plecarea, va avea parte doar de minunata cina pe care a pregatit-o cu migala, asta daca nu se gandeste sa-si invite si ea amicele.

Ti-ar raspunde: "Nicio problema, dar nu te superi daca te strig Umflatel toata seara sau daca le spun si lor ca plangi la comediile romantice, nu-i asa?"

No comment.

Un articol de Sway

Foto: skins.be


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.