Intelegerea perfecta inseamna dorinta partajata.

Relatia voastra se nuanteaza. Insa printre momentele de placere se pot strecura probleme despre care evitati uneori sa vorbiti. Frigiditate? Impotenta? Probleme de sincronizare? Sunt subiecte de actualitate in unele cazuri.

Pentru tine:

Cu exceptia cazurilor in care este practicata voit, pentru prelungirea erectiei si a satisfactiei partenerei, ejacularea tardiva sau chiar absenta ei in totalitate, reprezinta o problema. De natura organica, excitatia prelungita si neimplinita prin descarcarea orgasmica, conduce pas cu pas la diminuarea dorintei si chiar la frustrari. In astfel de momente ar trebui sa ceri sfatul unui specialist. In alta ordine de idei, ejacularea precoce perturba in mod grav sexualitatea cuplurilor. Ea se poate manifesta la barbatii de toate varstele, fiind una dintre tulburarile sexuale masculine cele mai frecvente - unul din trei barbati este afectat. In final, ca solutie, se poate ajunge la o reeducare progresiva a controlului ejacularii, cu sustinere medicamentoasa, dupa caz.

Remedii sexualePentru ea:

Durerile din timpul penetrarii pot avea mai multe cauze: 1) inflamatii ale mucoasei vaginale; 2) probleme organice (daca durerile persista chiar si in cazul schimbarii partenerului); 3) lubrifierea necesara mucoaselor nu este suficienta; 4) sunt necesare vizitele periodice la obstetrician

Lipsa orgasmului ar putea fi o problema mai des intalnita in randul femeilor, decat se stie in mod oficial... Spre deosebire de filmele in care cuplul se dezlantuie in cel mai artistic mod cu putinta, armonia sexuala din realitate se obtine rareori de la inceput. Este nevoie de o perioada de acomodare si de comunicare. De multe ori, preferi sa taci, din teama de a nu rani sentimente sau de a nu parea ridicol. Trebuie sa incercati impreuna. Si… nu distinge tipuri de orgasm: vaginal, clitoridian, bla-bla. Un orgasm reusit inseamna "n in 1".

Citeste si:
Ce pozitie te avantajeaza in pat
Ce pozitie te avantajeaza in pat

Trucuri pentru voi:

Probleme de sincronizare: barbatul si femeia nu sunt compatibili in privinta graficului placerii sexuale. In principiu, barbatii ajung mult mai repede la final si, in plus, fac adesea efort sa-si astepte partenera. Aici, incurajarile reciproce pot face minuni.

1. Preludiul - nu treceti peste acest moment important al intimitatii. Multe "probleme" isi pot gasi "ca prin minune" rezolvarea prin parcurgerea acestei etape.

2. Contactul - nu ezitati sa incercati pozitii noi

- trapezul - el sta in sezut, pe marginea patului, cu talpile pe podea. Tu te asezi in pozitie opusa, cuprinzandu-i bazinul intre picioare, astfel incat corpul tau sa se rasfranga peste margine, ca atunci cand faci podul…

- cilindrul - el isi sprijina sezutul pe calcaie. Penetrarea se face prin spate: tu stai cu genunchii fixati, sprijinindu-te cu mainile in fata. Practic, faci genuflexiuni scurte, descriind un arc. Ai nevoie de ceva muschi la picioare!

Citeste si:
8 idei preconcepute despre orgasm
8 idei preconcepute despre...

- steaua - intindeti-va cu capetele in directii opuse, incrucisati-va picioarele ca foarfecele si prindeti-va de maini. Pozitia arata foarte "artistic", desi ar putea fi cam incomoda…

Un articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.