Multi practica, putini recunosc: sexul oral este subiectul multor discutii, pe care esti sau nu dispus/a sa le porti.

Cui ii place mai mult… de fapt, nici nu ne intereseaza! Atat timp cat cineva se implica de buna voie intr-o astfel de activitate, este un lucru normal, sanatos si natural.

De asemenea, nu e deloc un mister pastrat cu strasnicie, iar expresiile de genul "secretele sexului oral" nu le vei intalni decat in revistele care descopera in fiecare luna cate o astfel de "perla" pentru a-si vinde tirajul. In ultima instanta, aceasta este o alta forma de intimitate sexuala, ca oricare alta. Depinde de tine si de partenera ta cum o faceti, in functie de ceea ce va satisface. Totusi, ca in cazul oricarei activitati sexuale, "la oral" se cere precautie.

Bafta la oral!Femei vs. barbati:

Femeile prefera, in special, contactul gurii partenerului cu clitorisul si zona din jurul acestuia, pentru ca acolo se afla multe terminatii nervoase si, implicit, un grad ridicat de excitabilitate. Orgasmul clitoridian este, de altfel, cel mai usor de obtinut. Pentru crearea unui crescendo erotic trebuie sa incepi cu saruturi si atingeri mai intai in jurul zonei genitale pentru ca in final sa ajungi la stimularea clitorisului prin miscari graduale si intrerupte. Este un joc de teasing. Unul dintre secretele cunnilingus-ului este ca miscarile limbii sa fie variate, pentru ca partenera ta sa incerce o multitudine de senzatii.

Momentele speciale cer ingrediente… la indemana oricui. Sugereaza-i partenerei tale ca in timpul felatiei, sa-si introduca in gura doua cuburi de gheata, unul in partea dreapta, unul in stanga. Vei avea parte de senzatii cool ! A doua varianta propune utilizarea unui element "mental". Acelasi mod de intrebuintare, dar se foloseste o bomboana mentolata.

Avantajul unei femei este ca poate primi satisfactie orala in orice unghi s-ar aseza. Dar pentru o activitate placuta, pozitia trebuie sa fie cat mai confortabila. Ideal ar fi ca ea sa-si poata desface cat mai mult picioarele, sa nu suporte presiunea corpului tau si sa-si poata folosi mainile. Cel mai indicat loc ramane patul (pentru a simplifica lucrurile, partenera ta isi poate aseza o perna sub fese), dar asta nu inseamna ca nu puteti incerca intr-o piscina, de pilda: ea isi va sprijini mainile pe marginea bazinului si picioarele pe umerii tai, in pozitie de "pluta".

Citeste si:
8 idei preconcepute despre orgasm
8 idei preconcepute despre...

Barbatii au 3 mari posibilitati in cazul sexului oral:

1. Stai in picioare, iar ea… trece la treaba. Pozitia nu este tocmai relaxanta pentru tine, dar este in avantajul ei, pentru ca are libertate de miscare.

2. Stai culcat, iar ea se asaza intre picioarele tale. Aceasta este preferata barbatilor pentru ca se pot relaxa si au ocazia sa priveasca.

3. Stai intins, cu capul in directia picioarelor ei. Da, vorbim despre celebra 69, una dintre cele mai placute experiente in materie de sex, descoperita pana acum.

In general, ar fi ideal daca sexul oral…

- s-ar practica de comun acord si protejat cand este cazul (specialistii considera ca acesta prezinta un risc la fel de mare precum contactul genital, in privinta BTS);

- s-ar practica sub forma unui joc in care sa va provocati reciproc si sa treceti peste inhibitii.

Un articol de Sway

Citeste si:
Sexul in 2007
Sexul in 2007

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.