Ce inseamna o partida de sex mai buna? Cum iti poti creste performantele si cum iti poti satisface partenera mai bine?

Pentru a intelege ce isi doresc femeile din punct de vedere sexual trebuie sa facem o scurta calatorie printre secretele lor. Odata ce aflam cum se autosatisfac ele, vom putea intelege si ce isi doresc cu adevarat de la un barbat.

Femeia deasupra

S-a constatat ca majoritatea femeilor prefera pozitia calaretului pentru a avea orgasm. E drept, misionarul este probabil cea mai populara pozitie si in egala masura preferata de catre acestea. Aceasta popularitate este insa datorata faptului ca majoritatea femeilor (mai ales in Romania, cu varste de peste 30, 35 de ani) sunt frigide si nu au avut in viata lor un orgasm.

Sexul cu eaTotusi, lasand la o parte aceasta categorie din care (sper) nu fac parte iubitele voastre sunt pregatit sa va divulg un mic secret: atunci cand se masturbeaza majorirtatea femeilor mimeaza pozitia calaretului. Prin urmare, atunci cand simti ca partenera ta se apropie de climax, schimba repede pozitia pentru a o ajuta sa stea deasupra si pentru a-i oferi "senzatii tari".

Dusul si bideul

O alta categorie de femei (destul de numeroasa) prefera sa se masturbeze folosind presiunea apei. Dusurile sau bideurile pot fi folosite cu succes in locul unui vibrator, sau a unui barbat...

Ce poti face tu? Sex sub dus! O penetrare asociata cu o stimulare clitoridiana realizata de presiunea dusului o vor duce pe culmile placerii pe iubita ta.

Fantezii

Unele femei se gandesc la diferite situatii care le stimuleaza si astfel pot avea mai usor orgasm. Ce poti face tu? Sa-i vorbesti in timp ce faceti sex; sa-i spun tot ce iti trece prin cap, tot ce ai vrea sa-i faci (pervers sau nu, aplicabil sau nu). O vei excita la maxim si ii vei arata ce insemna orgasmul multiplu (in cazul in care nu a aflat inca).

Anticiparea

Unele femei simt nevoia sa se autosatisfaca atunci cand stiu ca peste cateva ore vor face sex. Acest lucru se intampla tocmai pentru ca ele gasesc atat de incitant sentimentul anticiparii incat nu mai pot astepta. Ce poti face tu?

Citeste si:
Asamblarea PC-ului dorit
Asamblarea PC-ului dorit

Poti amplifica acest sentiment al anticiparii printr-o serie de mesaje sau telefoane. Cel mai usor este sa ii trimiti cateva sms-uri in care sa ii povestesti cate ceva din ceea ce va urma. Cand vei ajunge acasa vei gasi o leoaica inflacarata gata sa se domine. Esti pregatit?

Un articol de Danut


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.