Ce faci cand tu cazi rupt de o oboseala dupa o partida fantastica de sex, iar ea, imediat ce isi recapata rasuflarea iti sopteste suav... "Mai vreau!"?

Nu este nevoie ca o femeie sa fie nimfomana pentru a face o asemenea afirmatie. Explicatia este urmatoarea:

Varianta 1 - femeile si orgasmul multiplu

Nu vei avea prilejul sa auzi "Mai vreau" decat daca partenera ta este odihinta si are mult chef, sau daca este stresata si nu gaseste alta modalitate de a se elibera de frustrari. In principiu, o partida de sex urmata de un orgasm pe masura ar trebui sa o linisteasca. Totusi, daca are cu cine, cu ce si unde, s-ar putea sa profite din plin!

Mai vreau!Varianta 2 - femeile fara orgasm

Partenera ta nu are orgasm. Absenta acestuia nu include neaparat lipsa placerii. Exista femei care, din diferite motive nu pot avea orgasm, chiar daca le face mare placere sa faca dragoste. Aceste motive pot fi de natura fiziopatalogica, sau emotionala.

Absenta orgasmului, spre deosebire de orgasmul multiplu poate fi o problema; reprezinta unul dintre acele momente in care trebuie sa porti o discutie serioasa cu ea. Pe de alta parte nu trebuie sa o bati la cap din acest motiv. Uneori femeile nu au orgasm si punct. Imi amintesc ca am citit in nenumarate randuri, la rubrica de sfaturi din unele reviste, despre diferite femei care se plangeau ca partenerul le streseaza cu intrebari in legatura cu absenta orgasmului. Din acest motiv respectivele femei incepusera sa mimeze climaxul. A mima este foarte neplacut pentru ambii parteneri si poate fi cauza multiplelor neintelegeri intr-un cuplu.

Absenta climaxului poate fi un motiv de "mai vreau". Odata ce ea nu s-a eliberat de tensiune, nu poti pretinde sa se "cuminteasca". In unele situatii energia consumata in timpul actului sexual este suficienta pentru a o linistii, dar alteori (situatie in care absenta orgasmului devine o problema) este un prilej numai bun pentru a-i anima fanteziile. Vestea buna? Te vei satura de sex! Vestea proasta? Nu vei dormi toata noaptea iar a doua zi nu vei putea sa mergi normal.

Varianta 3 - infidelul

Inventivitatea feminina nu conteneste niciodata sa ma uimeasca. O prietena mi-a povestit ca ea face sex cu iubitul ei pana cand amandoi cad rupti de oboseala pentru ca, spune ea, astfel se asigura ca nu o inseala. Probabil ca e si aceasta o metoda eficienta, dar nu stiu cat de ortodoxa, de a te asigura ca esti "unica" - nu pentru ca asa isi doreste el, ci pentru ca nu mai poate altfel...

Citeste si:
8 idei preconcepute despre orgasm
8 idei preconcepute despre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.