Cateva dintre cele mai des intalnite motive pentru care ea nu este capabila sa aiba orgasm.

1. Imaginea despre propriul corp

Chiar si cele mai frumoase femei vor avea complexe in ceea ce priveste corpul lor. Este posibil ca partenera ta sa aiba anumite inhibitii in ceea ce priveste aspectul ei. Daca da fuga sa stinga lumina atunci cand sunteti in intimitate, daca se cocoloseste la pieptul tau atunci cand sta deasupra, daca este tot timpul la dieta atunci e posibil sa nu aiba o parere foarte buna despre fizicul ei. Ea are nevoie sa se simta iubita, are nevoie sa se simta frumoasa si tu o poti ajuta.

De ce nu are orgasm?2. Tendinta de spectatorizare

In pat este extrem de altruista si incearca de fiecare data sa te faca pe tine sa te simti bine, uitand de propria placere. Acest caz este specific tinerelor cu mai putin experienta sexuala, care inca sunt nesigure pe puterea ce zace in ele. O noapte in care ea sa fie singura beneficiara a placerii i-ar fi de ajutor.

3. Stresul si oboseala

Nu poti savura pe deplin o experienta sexuala daca nu te concentrezi in intregime asupra prezentului, asupra trairilor de moment. Daca trece printr-o perioada mai agitata, daca este in permanenta obosita, atunci are nevoie de o pregatire mai indelunga pentru a se putea darui in intregime. Are nevoie sa se simta complet relaxata, in siguranta, are nevoie ca totul sa decurga oarecum previzibil - fara telefoane, mesaje, televizoare comutate pe stiri etc.

4. Nu isi cunoaste propriul corp

S-a masturbat vreodata? Stie ce anume ii ofera placere? Daca nu, nu poate avea pretentia sa ii ghicesti dorintele ascunse.

5. Punctul G este "adormit"

Poate ajunge cu usurinta la orgasm atunci cand se masturbeaza sau atunci cand tu ii faci sex oral. Cu toate acestea, orgasmul vaginal nu vrea sa se intrezareasca. In acest caz, este posibil ca punctul G sa fi adormit. Ce e de facut? Stimuleaza-i clitorisul - sau las-o pe ea sa se joace - de fiecare data cand faceti dragoste. In timp, punctul G va deveni functional la capacitate maxima si nu va ma fi nevoie sa ii acorzi atat de multa atentie micutului.

Citeste si:
8 idei preconcepute despre orgasm
8 idei preconcepute despre...

Daca partenera ta nu a avut niciodata parte de focuri de artificii cu ajutorul unui barbat, atunci e posibil sa fie un pic frustrata de acest aspect. Nu o impovara manifestandu-ti dorinta de a ii darui un orgasm. Ai rabdare cu ea, comunicati si incercati sa va cunoasteti cat mai bine.

Un articol de Ela


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.