Cica la mare e usor sa faci sex... Toata lumea e infierbantata de soarele arzator si alege sa se racoreasca printr-o partida de sex. Nu stiu altii ce fac, dar eu tocmai m-am intors de la mare si nu am facut deloc sex...

Cica la mare e usor sa faci sex... Toata lumea e infierbantata de soarele arzator si alege sa se racoreasca printr-o partida de sex. Nu stiu altii ce fac, dar eu tocmai m-am intors de la mare si nu am facut deloc sex...

Planul...

Mare, soare, femei cu bikini minusculi, discoteca si sex din plin. Asa mi-am imaginat concediul de vara, la care ma gandesc de cateva luni incoace. Ma gandeam ca o sa imi zburde ochii dupa cine stie ce tinerica lipsita de ajutor pe care sa o ung pe spate cu crema. Imi si imaginam cum o sa-i dau apoi intalnire la un colt de strada, cum o sa fac sex pe plaja la Costinesti si cum singurul impediment va fi nisipul prea rece sau prea dur... nu-i problema, sta ea desupra ca sunt gentelman!

Crudul adevar

E drept, pe plaja in Costinesti se sta la coada noaptea pentru a face sex. Eu totusi cred ca trebuie sa-ti aduci si prietena de acasa pentru a te asigura ca ai cu cine sa faci sex! Spun asta pentru ca noi, cei care am plecat la agatat nu ne-am ales cu nicio puicuta infierbantata dornica de o aventura de-o noapte.

Cu sexul la mareAm gasit, e drept, femei cu bikini minusculi, dar materialul era sufocat in atat de mult tesut adipos cat n-am crezut ca imi va fi dat sa vad!

La fel si doamnele care alegeau sa faca topless. Spun doamne fiindca erau trecute mai toate de prima si a doua tinerete. Lasau sanii flasci sa se joace in voie pe prosopul scufundat in nisip din pricina greutatii. Din cand in cand il rugau pe barbatul (tristul barbat) ce le statea alaturi sa le unga spatele rosu si cojit cu crema de soare. Asta ma asteapta si pe mine? Ma cutremur la acest gand. Decat sex cu asa ceva, mai bine aleg abstinenta vesnica.

Erau si femei frumoase. Fundulete mici si rotunzi, sani plini si tari afisati cu obraznicie in vazul tuturor. Dar si acestea erau insotite... Cel mai frecvent de barbati cu burta mare si si acoperiti de aur din cap pana in picioare. Nu mai exista femei pentru noi, barbatii de rand?

Citeste si:
15 bancuri pentru o saptamana vesela
15 bancuri pentru o saptamana...

Exista! Chiar exista... Tinerele de 15 anisori, dornice sa intalnesca iubirea vietii lor, manate aprig de hormoni. N-ar fi atat de trista situatia, dar sa faci puscarie pentru o amarata de noapte de sex nu pare rentabil.

In rest, numai femei maritate, logodite, sau urate. E trista viata cand pleci la agatat! Prin urmare, daca vrei sa faci sex la mare, ia-ti prietena dupa tine fiindca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ... adica de pe plaja!

Un articol de Danut


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.