Indiferent cat se vor masculiniza femeile, in cele din urma, ademenire pradei, cucerirea sa, ramane tot o treaba de barbat! Cum? Asa...

Iata cele 5 reguli de fier ale seductiei:

1. Atrage-i atentia

Indiferent unde o vei agata (probabil ca intr-un spatiu public: bar, club, film, etc), va fi nevoie inainte de toate sa te faci observat! In functie de context, trebuie sa te adaptezi.

Poti atrage atentia printr-o simpla privire, printr-un gest galant fata de chelnerita (ii ridici un servetel cazut, sau... gasesti tu!) sau pur si simplu salutand un prieten care tocmai a intrat. Este absolut necesar sa intri in campul ei vizual.

2. Distreaza-te!

Nu este un joc pe viata si pe moarte. E foarte probabil ca nu vei avea decat o scurta aventura cu ea, deci miza in acest joc nu este prea mare. Prin urmare, te poti relaxa. Vestea cea buna est ca simtindu-te in apele tale vei avea mai mult succes. Nimanui nu-i place morocanosul din colt, dar toata lumea il adora pe petrecaretul distractiv. Distreaza-te si vei atrage toate privirile rimelate.

Jocul seductiei3.Da-i indicii!

Se spune daca o femeie are crapatura fustei la spate iti sugereaza sa o urmezi. Este evident ca noi nu putem lasa semne dupa crapatura fustei, dar este nevoie sa ii dam cateva indicii. Spre exemplu, o privire fugara sau un zambet. Dupa ce te-ai facut observat trebuie sa ii arati ca esti interesat.

De asemenea, trebuie sa ii arati ca esti singur, dar nu disperat! "Imi placi si vrea sa ma simt bine" - acesta este mesajul pe care vrei sa il transmiti.

4.Poti sa iti ofer ceva de baut?

Nu! - tocmai ai dat peste porcusorul isteric! Cere-ti scuze ca ai deranjat-o (asa, ca sa ii arati ce baiat finut esti tu!) si fugi cat inca mai poti!

Da! - Sit back and enjoy the ride! Tipa vrea, vrei si tu, mai ramane sa schimbati cateva vorbe si ati rezolvat problema!

Despre ce vorbim?

Despre orice iti trece prin cap si te simti relaxat sa vorbesti despre asa ceva. Iti pot spune insa ce subiecte sa nu abordezi: "fosta", "cati bani castigi si cat de grozav e job-ul tau", "cat de bun esti la pat - hai papusa sa te convingi!"

Citeste si:
15 lucruri pe care le poti faci cand ramai fara NET
15 lucruri pe care le poti...

5.La mine sau la tine?

Teoretic, ai o noapte fierbinte asigurata daca ai reusit sa ajungi cu succes pana la acest punct. Practic... incurcate sunt sinapsele femeii...

Asa ca, odata ce ati terminat de spus povesti, poti sa ii ceri numarul de telefon (ceea ce iti va asigura sexul, dar probabil ca nu in respectiva noapte), sau poti sa iti fortezi putin norocul si s-o intrebi daca are planuri pentru mai tarziu. Poti sa dai iar de porcusorul isteric (ele nu stiu, dar e un cerc vicios - se poarta astfel tocmai pentru ca nu accepta sa faca sex), sau... (in sfarsit!) poti sa faci sex!

Un articol de Jiji


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.