Nu stiu de unde a luat nastere legenda conform careia barbatilor le place mai mult decat femeilor sa faca sex...

Femeile, la fel ca barbatii, au un apetit sexual crescut. Poate putin mai mare avand in vedere ca buna desfasurare a actului sexual nu este conditionata de prezenta erectiei. Eu nu am auzit in viata mea o femeie care sa se planga de prea mult sex. Si atunci, de unde toate legendele conform carora noi, femeile, nu vrem?

Iubitule, ma cam doare capul

Nu stiu ce epidemie groaznica a dat nastere acestei scuze. Personal, n-am avut niciodata o durere atat de mare de cap incat sa nu vreau sex. Nu spun ca trebuie sa faci dragoste si cand ai febra 40 si se invarte pamantul cu tine. Dar o migrena amarata n-a omorat niciodata pe nimeni. In plus, in timpul actului sexual, se elibereaza endorfine care pot calma durerile cele mai mari. Prin urmare, daca sunteti pusi in fata unei asemenea scuze, aveti replica perfecta: "Lasa ca stiu eu cum sa te fac sa iti treaca!".

Ma gandesc totusi ca o femeie care invoca mitul migrenei are alt motiv pentru care nu vrea sa faca dragoste. In loc sa accepti ca saracuta nu-si poate tine capul pe umeri, incearca mai bine sa afli de ce e suparata, ce probleme are si care este adevaratul motiv pentru care n-are chef.

Si noi vrem sa facem sex!Pur si simplu nu am chef!

Daca asta e replica ei, eu nu stiu bine ce sa spun. O fi adevarat, dar pofta vine mancand! Nu vrea mai bine sa guste un aperitiv?

Sex salbatic

Toate cele scrise mai sus raman valabile in situatia in care ai o relatie constanta, in cazul in care ati facut deja sex impreuna si nu se mai bune problema unui inceput. Sexul prima data cu o alta persona e o alta mancare de peste... ceea ce ne aduce la veche problema...

Sex cu sau fara sentimente?

De obicei, femeile nu prea fac sex fara a avea sentimente pentru respectivul barbat. Iar daca o fac, in general este pentru a se simti razbunate pe un altul. De ce? Pentru ca acesta consideram noi a fi limita decentei. E permis sa faci sex oricat si cu oricine atata timp cat ai sentimente pentru respectivul. Daca lucrurile stau altfel, incepem sa nu ne simtim prea confortabil in pielea noastra. Cel putin aceasta e parerea mea.

Citeste si:
10 secrete pe care fata cuminte le poate invata de la o parasuta
10 secrete pe care fata...

Concluzia

Ne place sa facem sex si nu ne doare capul decat daca ne supara ceva in legatura cu tine! Asa ca... treci la treaba!

Un articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.