Exista o perioada in viata oricarei persoane care scrie despre sex in care are nevoie de inspiratie. A venit si vremea mea (demult ar spune carcotasii), asa ca am decis sa... sun un prieten. De fapt, la o sticla de vin si cateva pachete de tigari mi-am chestionat apropiatii despre nebuniile pe care le-au facut de dragul sexului.

Georgiana (21 de ani)

Ar fi doua lucruri pe care le considera demne de mentionat pentru acest lucru. Primul care ii vine in minte este sexul pe autostrada. Deja imi imaginam o scena desprinsa din Basic Instinct 2, dar ea a fost mai conventionala si a decis sa opreasca masina. Totusi, a incalcat cel putin regulile de circulatie. In timp ce altii treceau cu peste 200 km/h, ea ii arata iubitului cum se foloseste frana de mana. Bineinteles, ca nu s-au putu opri aici si au continuat...

Apoi, ar mai fi noaptea in piscina cand, plina de euforie, a decis sa sara gardul si sa incalce proprietatea privata. E drept, piscina ii facuse cu ochiul de ceva timp, dar nu se gandea niciodata ca se va racori impreuna cu prietenul. Adevarul e ca erau teribil de infierbantati, asa ca scopul scuza mijloacele. Si ceva iesit din comun ati facut acolo? S-a uitat la mine dezorientata si mi-a raspuns incet: sex. Apoi, si-a amintit si de niste luminite rosii: politia care patrula prin zona. A trebuit ca amandoi sa isi tina respiratia si sa se scufunde un picut, dar concluzia a fost ca a meritat. Din cauza ca am acuzat-o de conventionalism, Georgiana si-a amintita de o alta mica escapada. Se petrecea intr-o cetate. Problema e ca erau atat de prinsi incat nu au realizat ca cetatea era foarte luminata - aviz voyeuristilor.

Mona (23 de ani):

Cand am intrebat-o mi-a raspuns ca as sti. "Unde ai mancat tu papanasi", mi-a reamintit. Eram intr-o calda zi de primavara si am decis sa iesim sa mai vorbim despre ce facusem. Am ales un bar la intamplare si in timp ce imi degustam papanasii, ea si-a amintit de ce i se parea atat de familiar locul. Facuse sex acolo si ea statuse pe bancheta unde stateam noi acum. E drept, chelnerii erau la parter iar ei la etaj, dar pericolul de a fi prinsi de chelnerii care ar fi trebuit sa mai schimbe scrumierele din cand in cand ar fi pus capat micii ei aventuri.

Nebunii pentru sexOlivia (26 de ani):

Mi-a marturisit ca nu a incercat acrobatii, iar locurile publice o dezgusta. In schimb, ea a avut mult mult mult curaj si a fost cu cineva infectat cu virusul HIV. Mi-a marturisit ca s-a protejat, dar nu am putut sa nu ma gandesc la ce s-ar fi intamplat daca prezervativul se rupea, daca el sangera. Mi s-a parut mult prea riscant, mai riscant decat orice alta nebunie pe care as fi facut-o pentru sex sau pentru dragoste.

Citeste si:
10 tipuri de oameni pe care nu ii vrei la petrecerea ta
10 tipuri de oameni pe care...

Toni (37 de ani):

Spunea ca ar fi fost multe, ca mi-ar putea face cateva articole pe tema aceasta. Nu l-am lasat evident... Si-a amintit de o mica prostie pe care o facuse, dar nu pentru sex. Era in Australia, intr-un club si a participat la un mic concurs cu un premiu considerabil. Tot ce trebuia sa faca era sa se dezbrace. Cativa curajosi s-au indreptat catre scena, dar el s-a aventurat cel mai departe. S-a dezbracat complet. A stat asa cateva zeci de minute pentru a afla decizia juriului. In ciuda dezinhibitiilor sale, nu a castigat.

Ela (22 de ani):

Mi-a martusirit ca este foarte patrioata. Intr-una din seri s-a gandit sa ii faca o vizita prietenului. Stia ca avea un vizitator englez acasa. Ea a insistat sa ramana in ciuda dimensiunii mici a garsonierii in care el locuia. Singura problema era ca nu aveau indeajuns de multa intimitate pentru a se dezlantui. Dornici de a avea un colt de casa numai al lor s-au decis sa incerce balconul. Ela a facut o mica vizita la baie si cand s-a intors si-a surprins prietenii atarnand steagul Romaniei pe usa transparenta care despartea camera vizitatorului si locul de joaca. Am intrebat-o daca "Desteapta-te, romane!" a fost coloana lor sonora si mi-a replicat ca nu...

Citeste si:
Cum o cuceresti, daca are prieten?
Cum o cuceresti, daca are...

Ciprian (28 de ani):

In bar a fost cel mai intens, mi-a marturisit. Am sarit toti pe el ca s-a mai spus, asa ca a ales alta aventura, doar avea de unde... In padure la Snagov a fost fain. Dardaia de frig, asa ca s-a gandit sa se incalzeasca....

Dan
(27 de ani)

Ne-a marturisit ca una dintre cele mai vechi aventuri a fost una dintre cele mai interesante. Se intampla prin liceu si era cam disperat in privinta locatiilor. S-a incumetat sa mearga la prietena sa acasa, desi stia ca tatal ei ar trebui sa isi faca aparitia. Si si-a facut-o. Si-a prins fiica cu mata in gura. A luat-o prin surprindere si a palmuit-o. Singura teama a lui Dan a fost ca nu cumva sa fie muscat...

Alin (26 de ani)

Hai sa iti arat Dunarea, iubito! Au imprumutat o barca gonflabila si s-au indepartat mult mult de mal. Prinsi in actul facerii nu si-au dat seama ca s-au cam apropiat de zone mai populate. Nu s-au trezit la realitate decat in momentul in care barca a inceput sa se dezumfle. A trebuit sa inoate pana la mal. Au fost aplaudati de privitorii de la mal care ii observasera apropiindu-se inca de cand se aflau in barca.

Citeste si:
Nu purta parfum oricum!
Nu purta parfum oricum!

Un articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.