Este impropriu spus ca am incercat sa facem un top al celor mai sexy parti din corpul unei femei. Ne plac din cap pana-n picioare... dar parca insistam cu privirea in unele locuri... Acestea sunt nominalizarile pentru cea mai sexy parte a corpului unei femei:
BuzeleCe e mai sexy la ele?

Gura femeilor este sexy. Probabil pentru ca stim ce placeri pot lua nastere datorita priceperii buzelor.

UnghiileCe e mai sexy la ele?

Ce e mai sexy la ele?

N-or fi ele cine stie ce, dar cand te zgarie usor pe spate sau pe mana, te trec toate transpiratiile. Din aces motiv, am hotarat ca merita luate in calcul!

FundulCe e mai sexy la ele?

Cand privesc pe strada cate o faptura de sex feminin inzestrata cu fese rotunde si tari sunt mai convins ca niciodata ca Dumnezeu este barbat. Cum altfel ar fi putut modela asemenea trupuri?!

CoapseleCe e mai sexy la ele?

Se spune ca aceasta parte din corpul feminin, coapsele, sunt simbolul fertilitatii. Nu stiu daca este neaparat adevarat, dar este cert ca formele bine conturate (dar nu prea mult!!!!) sunt sexy si incitante!

TaliaCe e mai sexy la ele?

Cred ca femeile sunt foarte obsedate de talia lor. Am auzit ca unele vedete isi scot ultimele coaste special pentru a avea mijlocul mai mic. Serios fetelor! Aveti parti mai interesante de pus in evidenta!

Am folosit intentionat acesta poza fiindca singurul motiv pentru care apreciem o femeie cu o talie frumoasa este ca, in acest mod, isi pune in evidenta forma funduletului rotund.

SaniiCe e mai sexy la ele?

Ah, viata... daca gasesc una care sa aiba sanii din poza de mai sus si fundul din prima poza, ma insor cu ea!

PicioareleCe e mai sexy la ele?

Ce e mai sexy la ele?Femeile au o intrebare care ma obsedeaza: "La care parte a corpului te uiti prima data cand vezi o femeie interesanta?" Raspunsul meu este: la picioare! Pentru ca cele lungi si frumoase, slabe, dar nu foarte, lucrate, dar nu musculoase, sunt atat de usor de imaginat in jurul corpului unui barbat (de preferinta eu) incat mi se par adevarate obscenitati umblatoare.

CastigatoareaCe e mai sexy la ele?

Concurenta acerba a fost intre sani si fund. Parereile au fost "atat de impartite" incat mi-a fost extrem de dificil sa ma decid. Femeia este in sine un obiect al dorintei. Cred ca daca femeile n-ar fi existat (iar noi am fi gasit o metoda cumplita de imperechere), nu am fi inventat nici cuvantul "sexy".

Intr-un final, am hotarat ca fundul este cea mai sexy parte a corpului unei femei. Poate si pentru ca este atat de aproape de zona genitala pe care cu totii o iubim atat de mult!

Un articol de Danut


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.