Era si timpul sa abordam tema aceasta. Nu pot sa spun ca asteptam cu nerabdare momentul acesta, dar pot sa spun ca ard de nerabdare sa aflu si opiniile voastre!

Avantaje

Sit back, relax and enjoy the view ar putea fi motto-ul acestei pozitii. Vederea panoramica frontala nu poate fi decat un stimulent extrem de puternic pentru orice barbat. In plus, ai ocazia de o mangaia, de a o dezmierda. Contactul vizual este foarte important, asigurand o intimitate mare.

Ea va prelua controlul, iar responsabilitatile tale uzuale sunt optionale. Pentrarea este profunda, iar ea ii poate controla intensitatea si ritmul. Stimularea clitoridiana lasa de dorit, dar doua maini dibace pot rezolva problema. In plus, daca ea isi sprijina trupul de al tau, va obtine si stimularea micutului.

Orgasm garantat pentru ea, ejacularea intarziata pentru tine! Doi iepuri dintr-un foc.

Variatiuni pe aceeasi tema

In caz ca esti genul activ, mainile strategic plasate pe fundul ei pot controla si influenta miscarile partenerei.

Problema acestei pozitii rezulta tocmai din cel mai mare avantaj al ei: expunerea totala. Posibilitatea ta de a o vedea in intreaga sa splendoare o poate inhiba. Daca are si sanii mari miscarile sus jos pot fi chiar dureroase. Pentru a face mai confortabila aceasta pozitie las-o sa se aplece si tineti-va in brate. In acest caz ea va deveni din nou partenerul pasiv...

Femeia deasupraPuteti incerca, de asemenea pozitia echitabila. Am numit-o astfel deoarece amandoi stati in sezut, fata in fata. Oricare dintre voi poate prelua controlul sau va puteti completa miscarile. Contactul vizual va asigura o comunicare mult mai buna.

Daca tot am mentionat si in articolele precedente ca femeile obtin o placere imensa (si perversa) prin incordarea coapselor, va puteti aseza astfel incat ea sa tina genunchii apropiati. Placerile nu sunt rezervate numai jumatatii feminine! Presiunea crescuta asupra penisului tau se lasa cu un orgasm rapid. Norocosule! Combinatiile sunt numeroase. Totul tine de imaginatie.

Citeste si:
Asamblarea PC-ului dorit
Asamblarea PC-ului dorit

Am preferat sa las la sfarsit partea cea mai interesanta: femeia deasupra cu spatele la partener! Datorita unghiului cel putin ciudat al penetrarii, pozitia este minunata pentru stimularea punctelor sensibile. Stimularea vaginala este... chiar nu gasesc adjectiv aici si nici termen de comparatie. Pot doar sa spun ca de fiecare data cand a venit o prietena la mine sa imi spuna ca a incercat ceva minunat a facut referire la aceasta pozitie (marturisesc acestea pentru a nu parea subiectiva). Pentru persoanele mai putin inhibate este recomandata si stimularea anala sau a perineului. Chiar si simplele mangaieri in acea zona pot spori excitatia partenerei, intrucat ideea de loc interzis si de posbilitate perversa nu poate decat sa ii aprinda imaginatia. In plus, ea poate prelua controlul la baza sau te poate opri in caz ca esti pe cale sa iti manifesti egoismul. Strangandu-ti degetele de la picioare, iti intarzie ejacularea.

Citeste si:
Sexul cu ea
Sexul cu ea

Si feministele vor fi fericite!

Iata prima pozitie care a primit si aprobarea AFF (Asociatia Femistelor Frustrate). Aceasta este singura pozitie recomandata de doamnele si domisoarele care se simt opresate.

Un articol de Alexandra


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.